Gearbest.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Bij GearBest.com is de visie simpel: om de premium online elektronica reseller te worden door een ongeëvenaarde selectie van de beste gadgets, een onverslaanbare winkel beleving, snelle verzending en uitzonderlijke klantenservice van boven verwachtingen.
Voor GearBest.com is klant altijd koning. De volledige toewijding stelt GearBest.com is staat om nauw samen te werken met iedere klant. Wanneer men iets koopt bij GearBest.com is de verkoop niet compleet wanneer de bestelling is geleverd, deze is pas compleet wanneer de klant helemaal tevreden is.

Uitgebreid assortiment
GearBest.com is gespecialiseerd is consumenten elektronica, gadgets en herenmode. De online catalogus wordt voortdurend uitgebreid met de nieuwste en coolste gadgets. Deze worden iedere dag toegevoegd om er zeker van te zijn dat de consument zijn Tech fix krijgt.

Verzending tot aan de deur
GearBest.com biedt gratis verzending wereldwijd op iedere bestelling. Het enige wat u hoeft te doen is te winkelen, ontvangen en genieten van de bestelling in stijl.

Garanties
Geniet van uitgebreide guaranties, waaronder een 45 dagen “no-questions-asked” geld terug garantie. De meeste producten vallen ook onder de één jaar reparatie en vervanging garantie.

Uitzonderlijke service
GearBest.com neemt klanttevredenheid serieus. GearBest.com biedt een professionele, toegewijde service voor elke klant, ongeacht de ordergrootte. Het Support Center beantwoordt de support tickets snel, waar de toonaangevende live chat en 24-uurs telefonische dienst real-time ondersteuning biedt bij alle klantvragen wanneer u het nodig heeft.

Ervaring (1)


Gebruiker Gerrie
47 maanden geleden
Gerrie

Hele toffe mensen die daar werken!!

Leuke en overzichtelijke website, klasse!