Pluimen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen, zoals landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en de leukste producten voor thuis. Je geeft hét cadeau dat zegt: “Geniet van het leven!”.

Een belangrijk geefmoment voor de Pluim is Kerst (als kerstgeschenk), maar de Pluim wordt ook besteld als cadeau voor andere gelegenheden. Bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, verjaardag, pensioen, huwelijk, jubileum, relatiegeschenk of afscheidscadeau. Inmiddels hebben al zo’n 5 miljoen mensen iets leuks beleefd met de Pluim.

De Pluim bestaat uit een feestelijke verpakking dat toegang geeft tot een 'online winkel vol keuze'. De verpakking bevat een (persoonlijke) wenskaart in A4 formaat, met uitleg over het cadeau en een unieke cadeau- en pincode.

De Pluim is te bestellen vanaf €5 tot €1000 en iedere waarde daartussen. Men kiest vervolgens een ontwerp dat past bij de gelegenheid. Optioneel kan de Pluim besteld worden met een fles witte wijn, rode wijn of champagne, verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

Zo werkt het:
1. Bestel de Pluim op https://www.pluimen.nl en kies de waarde en gelegenheid. Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.
2. Geef de Pluim cadeau.
3. De ontvanger kiest zijn of haar favoriet(en) uit het aanbod op https://www.pluimen.nl
4. Bij een duurdere keuze kan er worden bijbetaald.
5. De gekozen cadeaus of e-tickets worden gratis naar de ontvanger opgestuurd.

Ervaring (1)


Gebruiker Elise Gast
50 maanden geleden
Elise Gast

Leuke producten

Leuke site om producten van te bestellen, veel beschrijving.