Geerdinkbv.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Geerdingbv.nl is een webshop welke gespecialiseerd is in bekende topmerken elektrisch gereedschap zoals Festool, Metabo, Lamello, Fein, Einhell en is officieel dealer van de meeste van deze merken. Daarnaast levert Geerdinkbv.nl alle accessoires en onderdelen voor deze merken waardoor de klanten terugkomen om deze accessoires en toebehoren bij te bestellen.

De gemiddelde orderwaarde bij Geerdinkbv.nl ligt rond de € 140,- en producten die voor 17.00 uur besteld zijn worden de volgende werkdag thuisbezorgd. Tevens krijgt Geerdinkbv.nl op Beslist.nl de maximale score van 5 van de 5 sterren bij de reviews. Daarnaast kunt u als klant bij een flink aantal machines gratis accessoires uitzoeken (slechts 2 concurrenten bieden dat ook aan) en worden deze ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Tevens heeft u de mogelijkheid om bij Geerdinkbv zogehete "Voordeelpakketten" aan te schaffen. Hiermee schaft u een set aansluitende producten aan met flinke kortingen!

Winkelomschrijving

Geerdinkbv.nl is dé gereedschappen webshop met meer dan 4000 producten van bekende merken zoals Festool, Fein, Lamello, Metabo, Tengtools, Einhell en Laserliner.

Doelgroep

Professionals in de bouw en aanverwante branches. De producten in de webshop zijn daarnaast vooral bedoelt voor serieuze doe-het-zelvers en voor ZZP'ers in de bouwbranche.

Ervaring (1)


Gebruiker Willeke
49 maanden geleden
Willeke

Snel bezorgd, mooi product, blij!

Makkelijk in elkaar te zetten, goede kwaliteit en supersnel geleverd!