Go4camp.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Kampeervakanties in Italië, Kroatië en Slovenië

Go4Camp is inmiddels alweer ruim 8 jaar actief als reisorganisatie en daarom gaan gelden als een belangrijke speler op de kampeermarkt. Het aanbod van stacaravans en tenten op de verschillende campings is ook flink uitgebreid.

Op dit moment biedt Go4Camp haar producten aan op 39 verschillende campings verdeeld over de verschillende landen. Hierbij richt Go4Camp zich steeds meer op het luxe kampeerproduct waarbij de luxe 3 slaapkamer stacaravans een prominente plaats innemen.

Dit type (Casa Royal) beschikt over een ruime overdekte houten veranda, gratis airconditioning en satelliet tv met Nederlandse zenders. Naast dit type stacaravan verhuurt Go4Camp ook nog de normale 2 slaapkamer stacaravans welke ook beschikken over gratis airconditioning en houten veranda waar mogelijk. Maar ook kampeerders die graag in een bungalowtent verblijven kunnen op dit bij Go4Camp terecht.

Go4Camp werkt daarnaast met eigen meestal Nederlandstalige medewerkers wat door de meeste gezinnen die met Go4Camp op vakantie gaan als erg prettig wordt ervaren.

Go4Camp is ook aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast is Go4Camp onderdeel van de European Camping Group.

Ervaring (1)


Gebruiker Gerben De Jong
47 maanden geleden
Gerben De Jong

Kamperen in een stacaravan

Het was een leuk moment