HappyHome.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

HappyHome is een touroperator gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 15.000 vakantiehuizen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatië, Tsjechië, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. HappyHome is sinds maart 2015 onderdeel van Novasol AS. HappyHome houdt vast aan een persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie. En HappyHome behoudt de drie principes die ook het karakter van de Novasol Groep kenmerken: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

HappyHome verhuurt huizen voor 2 personen maar heeft ook huizen voor meer dan 40 personen. En verder alles wat daar nog tussen in ligt.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. De klant huurt bij ons een vakantiehuis van een particuliere eigenaar, die trots is op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat de klant vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. Onze huizen zijn geselecteerd op een rustige, meestal landelijk ligging. Veel van onze huizen liggen dan ook midden in de vrije natuur.

Ervaring (1)


Gebruiker Ahmiyah
48 maanden geleden
Ahmiyah

Wow! top hoor

Fout in adres, contact gemaakt met bedrijf en snel geholpen. Klasse!