Homie-athome.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Homie at Home ontwikkelt producten die efficiënt en praktisch in gebruik zijn en waarmee u ook nog eens tijd bespaart. Er is veel tijd en aandacht besteed aan vormgeving en gebruiksgemak. De Airfryers van Homie passen in een gezonde(r)e levensstijl, waarbij u gerechten gemakkelijk en met minder vet bereidt.

Gezonder eten met Homie
Frituren met olie kent nogal wat nadelen. Toch hebben veel mensen nog steeds een traditionele frituurpan. Frituren is ongezond (vet!) en verder is een frituurpan lastig schoon te maken. En dan is er nog niet gesproken over het vervangen van de frituurolie en de typische doordringende lucht die frituren met zich meebrengt. De Homie Airfryer S7 is hierop het gezonde antwoord! De Homie Airfryers maken gebruik van heteluchtventilatie, dat ervoor zorgt dat het voedsel aan alle kanten gelijkmatig wordt verhit en gegaard. De smaak van het eten blijft beter behouden en het toevoegen van olie is niet nodig. Nare frituurlucht behoort definitief tot het verleden en de Homie Airfryer is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Enkele onderdelen kunnen gewoon de vaatwasser in.

Product USP’s:
Gezonder frituren door middel van hete lucht:
1. Gezonder, tot wel 80% minder vet in vergelijking met friet uit de friteuse
2. Makkelijker schoon te maken dan andere airfryers
3. Geen nare frituurlucht in huis
4. Veiliger in gebruik, omdat er geen olie wordt gebruikt
5. Snel in vergelijking met een oven
6. Multifunctioneel apparaat (frituren, bakken, grillen en roosteren)
7. Minder stroomverbruik en krachtig vermogen

Webshop USP’s:
• Gespecialiseerd in airfryers
• Professionele partij die u als klant nog echt centraal stelt
• Homie, uw maatje voor thuis, ofwel: “Your best friend at home”

Waarom kiezen voor Homie?
Homie heeft in relatief korte tijd een vaste plek in de markt van airfryers weten te veroveren. Kwaliteit staat bij Homie altijd voorop. Een lange levensduur van deproducten en een uitstekende service zijn dan ook kernwaarden van Homie. Hierin worden geen concessies gedaan. Homie doet er alles aan om de juiste partner te zijn en staart zich hierbij niet blind op verkopen en omzetten. Een goede relatie met de klanten is immers minstens zo belangrijk.

Doel van de campagne is om de goede kwaliteit van de Homie Airfryers S7 onder de aandacht te brengen. Eten uit een Homie Airfryer is gewoon lekker! Daarnaast wil Homie laten zien dat de airfryers veel meer kunnen dan enkel en alleen frituren en dat zij passen in een gezond(ere) eetpatroon.

Ervaring (1)


Gebruiker Joellen
44 maanden geleden
Joellen

Service is echt top!!

Goede service en goedkoop