Hotelsviva.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Hotelsviva.com bestaat uit een hotelketen met 18 top kwaliteit hotels op Mallorca en Menorca met een totaal van meer dan 9000 kamers. Alle hotels hebben een uitstekende ligging vlakbij het strand en op sommige van de meest spectaculaire fun and family bestemmingen van de eilanden. Viva Hotels biedt haar gasten de meest complete en comfortabele faciliteiten. Hotels Viva is de ideale oplossing voor families die een First Class vakantie willen beleven in Mallorca of Menorca. Veel van de hotels zijn ook volledig aangepast aan sportliefhebbers.

Hotelsviva.com is de ideale oplossing voor families die van een eerste klas vakantie willen genieten on Mallorca of Menorca. Voor de kinderen zijn er diverse recreatie mogelijkheden aanwezig die garant staan voor dagen plezier! Voor de ouders biedt Hotelsviva.com de beste service en faciliteiten.

VANITY Hotels is het tweede merk van Viva Hotels en zit bij het programma. Deze keten heeft 3 hotels die alleen zijn gericht op volwassenen. Dit merk is opgericht om een nieuw concept van een exclusieve vakantie aan te bieden voor adults-only.

Ervaring (1)


Gebruiker Elise ter Horst
50 maanden geleden
Elise ter Horst

Strand

De hotel waar ik geboekt had was goedkoop en dichtbij strand, zeker aanbevolen om hier een hotelkamer te boeken.