Houtenpicknicktafelkopen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Wie is houtenpicknicktafelkopen.nl?
Van oorsprong is houtenpicknicktafelkopen.nl begonnen als een klein familiebedrijf uit Gelderland dat al ruim 150 jaar houtproducten levert.
In 2014 is ervoor gekozen om met een webshop te focussen op picknicktafels, tuintafels en tuinbanken om klanten in heel Nederland te kunnen bedienen.

Wat doet houtenpicknicktafelkopen.nl?
Houtenpicknicktafelkopen.nl levert handgemaakte picknicktafels, tuintafels en tuinbanken van stevige kwaliteit. Alle tafels worden in Nederland gemaakt door een van hun vakmensen. De tafels worden gemaakt van 5 CM dik eikenhout of douglashout en wegen tussen de 100 en 250 KG per stuk. Ze hebben geen massaproductie. Elk product, welke dan ook, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt en worden binnen ca. 2 tot 3 weken bezorgd. Grote orders kunnen in overleg geproduceerd worden.

Waarom koopt een klant bij houtenpicknicktafelkopen.nl?
De doelgroep bestaat vooral uit bedrijven, horeca, scholen en particulieren die belang hechten aan hoge Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. De picknickbanken en tafels zorgen voor jarenlang zitplezier. De producten worden als bouwpakket geleverd, maar kunnen tegen een meerprijs op locatie worden gemonteerd. Bovendien zijn afwijkende maten en wensen in overleg bespreekbaar. Op vragen wordt zeer snel en vakkundig gereageerd. Bovendien worden diverse betaalmogelijkheden aangeboden, waaronder betalen bij afhalen / bezorgen.

Ervaring (1)


Gebruiker Charm
33 maanden geleden
Charm

Alleen maar complimenten

Leuke en overzichtelijke website, klasse!