Ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen

( 7 Ervaringen )

Wij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen.

Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar en zijn we uitgebreid naar België en Duitsland.Met onze landelijke tv- en radiocommercials is ikwilvanmijnautoaf.nl prominent aanwezig in de media. Verder staan we regelmatig op grote autobeurzen en auto-evenementen.

Ervaringen (7)


Gebruiker Juri
8 maanden geleden
Juri

Snel een bod naar wens ontvangen

Snelle reactie met een goed bod. Auto is opgehaald volgens afspraak, waarbij het geld meteen op de rekening stond.


Gebruiker Boudewijn
9 maanden geleden
Boudewijn

Een tool voor oplichters

Duidelijk een tool voor oplichters.


Gebruiker Peter
28 maanden geleden
Peter

Te mooi om waar te zijn

Hou rekening met dat ze er altijd nog geld af willen als ze hem ophalen. Kletsen maar een extra defect aan en dan moet er geld vanaf. Oplichters zijn het.


Gebruiker R K
30 maanden geleden
R K

Verkocht.....onee toch niet

De auto was verkocht en ik moest hiervoor telefonisch bevestiging geven. Ook kreeg ik de verkoopovereenkomst doorgestuurd om later gebeld te worden dat ze een fout gemaakt hadden en het toch niet voor het aangegeven bedrag kon. Ik kon er niet meer onder uit maar nu zij een fout gemaakt hadden kunnen zij er wel onder uit.


Gebruiker De keizer
30 maanden geleden
De keizer

Toppie

Helemaal goed geregeld met koop contrackt en alles is goed en veilig
Dankjewel


Gebruiker Ed
56 maanden geleden
Ed

Probeere je optelichte pas opSuper slecht bedrijf hier je auto zeker niet verkopen!! Hebbe ten eerste geen verstand van auto, en probeere de laagste prijs bij je te ontfutselen. Zoeke een schijnbaar vergelijkbaare auto op gaspedaal, maar pas op dat is dan de goedkoopste die ze van jou versie kunne vinde. Van de mijne vonde ze er een voor 800 euro en daarom konde ze voor de mijne maar 400 tot 500 vragen want er moest nog winst op gemaakt worden zeidie. heb ik met hem meegekeke op gaspedaal Heeft hij gewoon een auto met kapotte motor en een halve ton meer op de teller als vergelijk genomen, zo werkt dat niet natuurlijk. Uiteindelijk mn auto zelf verkocht voor bijna 2000 euro terwijl ze daar mij probeerde wijs te make dat hij nog geen 500 waard is. Ze moette winst maken ja dat snap ik ook , maar zo ongeveer 4x de aanschaf waarde aan winst vind ik gewoon oplichten


Gebruiker Hendrik
65 maanden geleden
Hendrik

Pusherig en blijven bellen!

Prijs aan lage kant.
Blijven je steeds bellen ook al wil je dat niet.