Ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen

( 5 Ervaringen )

Wij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen.

Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar en zijn we uitgebreid naar België en Duitsland.Met onze landelijke tv- en radiocommercials is ikwilvanmijnautoaf.nl prominent aanwezig in de media. Verder staan we regelmatig op grote autobeurzen en auto-evenementen.

Ervaringen (5)


Hendrik
23 Dagen geleden

Pusherig en blijven bellen!

Prijs aan lage kant.
Blijven je steeds bellen ook al wil je dat niet.

Aziz
2 Maanden geleden

Kutbedrijf

Waardeloze organisatie

Anoniem
5 Maanden geleden

Goed!

Mijn wagen verkocht via deze site. Had hem op meerdere sites gezet. Ik wil van mijn auto af had net het hoogste bod. Ik ga er vanuit dat de aflevering goed gaat.

theo
9 Maanden geleden

top!

auto aangemeld. werd vrij snel gebeld. de prijs was op zich oke en de aflevering ook. enige wat mij een beetje tegenstond was dat ik werd gepusht om de auto te verkopen. daar hou ik normaal niet zo van maar de prijs was goed dus heb ik het maar gedaan.

Mike Smits
13 Maanden geleden

ikwilvanmijnautoaf

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?