Imaginarium.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Imaginarium is de meest gespecialiseerde speelgoedketen ter wereld, met bijna 350 verkooppunten in 30 landen, die zowel ouders als kinderen de mogelijkheid biedt om te leren en plezier te maken en daarbij een maximale kwaliteit en veiligheid van de producten garandeert.

Imaginarium streeft van huis uit twee belangrijke doelen na: ten eerste, zorgen dat kinderen meer en beter plezier maken. Ten tweede en zeker niet minder belangrijk, het bevorderen van de vorming en ontwikkeling van kinderen. Imaginarium heeft haar bedrijfsstrategie altijd op deze specifieke waarden gebaseerd.

Imaginarium verzorgt 80% van haar eigen collectie in eigen beheer. Dit zorgt voor een uniek assortiment voor kinderen van 0 tot 12 jaar, dat regelmatig wordt vernieuwd en verbeterd. Waarden die in acht worden genomen tijdens het samenstellen van onze collectie zijn: kwaliteit, veiligheid, educatieve waarde en ludieke waarde.

Een greep uit ons assortiment:- Een uitgebreide babycollectie- Verkleedkleding- Keukentjes- Poppen- Buitenspeelgoed (ballen, fietsen, skateboards etc.)- Wetenschappelijk speelgoed- Muziekinstrumenten.

Bovendien beschikken de producten van Imaginarium over een ItsImagical kwaliteitslogo dat garant staat voor het meegeven van zowel evoluerende als sociale waarden aan kinderen. De producten met dit logo vormen een exclusieve collectie die twee keer per jaar wordt vernieuwd.

Ervaring (1)


Gebruiker Ivonne Mijers
50 maanden geleden
Ivonne Mijers

Niet meer beschikbaar

Er is geen Nederlandse website mee beschikbaar, alleen de Spaanse.