Informer.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

InformerOnline is een online boekhoudprogramma speciaal gericht op ZZP'ers en ondernemers in het kleinbedrijf.

Informer Account was in de jaren '90 het eerste boekhoudprogramma dat werkte op de Mac en een aantal jaar geleden is de overstap gemaakt naar online boekhouden. Door de jaren heen hebben ruim 34.000 ondernemers gebruik gemaakt van de software van Informer.

Bij Informer staat meedenken met de ondernemer centraal, we beseffen namelijk heel goed dat boekhouden voor de meeste ondernemers een vervelende bijkomstigheid is van het ondernemerschap. Door het online boekhouden zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij deze groep een mooie oplossing tegen een eerlijke prijs.

Informer loopt in de markt voorop op het gebied van technologie en innovatie. Zo was InformerOnline in 2016 het eerste online boekhoudprogramma in Nederland met een chatbot en heeft het samen met internetbank bunq zelfs de eerste realtime bankkoppeling ter wereld gelanceerd. Hiermee is realtime boekhouden werkelijkheid geworden.

Gebruikers waarderen InformerOnline met een 9.3. Met name de flexibele helpdesk wekt vertrouwen bij onze gebruikers. Daarnaast laat het Keurmerk Zeker-OnLine, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, zien dat InformerOnline veilig en betrouwbaar is.

Ervaring (1)


Gebruiker Benny
49 maanden geleden
Benny

Goede service en communicatie.

Snel en vakkundig geholpen!