Kapperskorting.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Kapperskorting.com is dé online groothandel met een uitgebreid assortiment aan onder andere professionele kappersproducten en aanverwante beautyproducten. Met meer dan 15.000 producten van 96 verschillende topmerken heeft Kapperskorting.com een bijzonder groot assortiment.

In de webshop vind je alles voor in de kapsalon maar mobiele kappers, thuiskappers en particulieren kunnen ook voordelig bij ons shoppen! Naast een uitgebreid assortiment streeft Kapperskorting.com ook naar een uitstekende klantenondersteuning en een klantvriendelijk bestelproces welke nauw aansluiten op de wensen van onze klanten.

Wij bereiken dit onder andere door bij te blijven met het nieuwste assortiment, klanten mee te laten profiteren van inkoopvoordelen en de winkelervaring te blijven optimaliseren. Daarnaast willen we onze klanten voorzien van een breed scala aan content en willen we een beloningssysteem introduceren. Onder een uitstekende klantenondersteuning en een klantvriendelijk bestelproces verstaat Kapperskorting.com een zo persoonlijk mogelijke service.

Dit wordt, aanvullend op bovenstaande opties, op de volgende manieren bereikt:
- Onze klantenservice is op doordeweekse dagen tot 22.00 uur ’s avonds te bereiken op Whatsapp, per mail of via de chat.

Op zaterdag van geldt dit van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur. De klantenservice is op doordeweekse dagen ook telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.

- Als klanten voor 22.00 uur een bestelling doen op Kapperskorting.com dan hebben zij de bestelling (indien voorradig) de volgende dag al in huis.
- Bij bestellingen boven de 30 euro (exclusief BTW) hoeven klanten geen verzendkosten te betalen.

- Als een product niet aan de eisen voldoet dan kunnen klanten hun bestelling binnen 14 dagen annuleren. Hierna hebben zij nog 14 dagen om het product te retourneren.

Ervaring (1)


Gebruiker Geerte Kegel
48 maanden geleden
Geerte Kegel

kappers producten

De producten die ze aanbieden voor kappers, zijn best goedkoop. Ik haal ze zelf hier voor mijn bedrijf.