Keukenontwerp aan huis ervaringen

( 1 Ervaring )

Keukenontwerp Aan Huis is anders dan de traditionele keukenformules.

Een uniek concept waarbij je samen met je ontwerper thuis aan je eettafel je droomkeuken in alle rust en met alle aandacht samenstelt.

Maak een afspraak met je 1op1 keukenadviseur op een moment dat het jou uitkomt, overdag of liever in de avonduren. Waarom zou je het buiten de deur zoeken als het ook thuis kan? Doordat we bij je thuis mogen komen is het voor ons een stuk makkelijker om de ideale keuken te creëren. De indeling van de keuken, de lichtinval, de verbinding met de woonkamer, bijzondere hoekjes: je 1op1 ontwerper ziet de plek waar de keuken komt met eigen ogen en houdt rekening met elk detail. We hebben alle tijd om jou te helpen!

Kijk met je ontwerper mee op de laptop en zie in 3D hoe je droomkeuken ontstaat. Je ontwerper heeft alles nauwkeurig in kunnen meten. Daardoor beschikken onze monteurs over complete instructies en bouwen je keuken exact volgens de tekening op. Want ons werk is pas echt af als de keuken staat. Precies zoals we hebben afgesproken, perfect tot in de details. Compact en praktisch. Royaal en luxe. Van € 2.500 tot € 45.000: met elk budget profiteer je van 1op1 Keukenontwerp Aan Huis!

Ervaring (1)


Gebruiker Stefan van Vlissingen
49 maanden geleden
Stefan van Vlissingen

Adviezen

Heb een advies gevraag over mijn gedachtegang voor een nieuwe keuken. Ze hebben me een ontwerp gestuurd en het viel me eigenlijk wel tegen.