Lampdirect.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Lampdirect.nl is Nederland's grootste online verkoper van (Philips) lampen/lichtbronnen. Het ruime assortiment, met de focus op energiebesparing (LED) en laagste prijsgarantie zijn de belangrijkste voordelen om bij Lampdirect.nl te kopen. Lampdirect.nl biedt een ruim assortiment lichtbronnen: LED-lampen, TL verlichting en armaturen van onder andere Philips, Osram en Sylvania.

Bij Lampdirect.nl geldt: voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending vanaf € 100,-. Beschikbare betaalmethodes zijn iDEAL, Creditcard, MisterCash, PayPal en op rekening. Lampdirect.nl biedt tot wel 5 jaar garantie en de beste klantenservice. Daarnaast zijn er diverse staffelkortingen beschikbaar (soms als bij aankoop vanaf 2 stuks), dus behalve voor particulieren, is Lampdirect.nl ook aantrekkelijk voor zakelijke klanten.

Ervaringen (4)


Gebruiker Jan Peter Balkenende
27 maanden geleden
Jan Peter Balkenende

Pas op: dit zijn oplichters!!

Ongeloofwaardig bedrijf
'Bedrijf' even tussenhaakjes gezet.

Een pakketje besteld. Melding gekregen tussen welke tijden het afgeleverd zou worden op die dag bij mij op locatie. Thuis gebleven en in de keuken gewacht; vlakbij trap, brievenbus en bel. Aangezien het een groot gebouw is alle overige locaties in de gaten gehouden. Uiteindelijk niemand gezien, maar net nà de aanvangstijd kreeg ik een melding dat het bij mij bezorgd is. Daarna onbereikbaar via telefoon (10 minuten gewacht) en reageren niet via het contactformulier of via e-mail. Ik weet nu niet waar mijn pakketje is gebleven. Ook net bij het DPD-afhaalpunt was het pakketje niet geleverd. Niemand bereikbaar. Voor Lampdirect ongeloofwaardig dat zij zaken doen met dit (nep)bedrijf. Kortom: ongeloofwaardig, ronduit schoeftig en onmenselijk. Hoe zit het nu met mijn bestelling en kosten?

Pas dus op: dit zijn criminelen!!!


Gebruiker Lampje
28 maanden geleden
Lampje

Waardeloze webshop

Waardeloze webwinkel, niet gebruiken. Besteld voor levering volgende dag, niets gekregen. Na 5 dagen klantenservice gemaild, niets gehoord. Gebeld en konden nog geen garantie geven van levering. Echt?? Order geannuleerd.


Gebruiker Toppers
28 maanden geleden
Toppers

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, slechte service. Verkeerd artikel besteld- wacht nu al 1,5 maand op mijn geld terug.

Geen reactie op berichten, e-mails niks...

Nog nooit meegemaakt zo slecht, valt me vies tegen.


Gebruiker Tim
28 maanden geleden
Tim

af te raden

6 tl buisjes besteld en geen enkele functioneert coorect.
na 5 daaen nog geen reactie gehad
niet bestellen