Lampgigant.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Lampgigant heeft een groot aanbod lampen en verlichting toebehoren voor en bedrijf. Het assortiment bestaat uit hanglampen, plafondlampen, buitenverlichting en andere verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. De collectie bestaat uit een grote verzameling merken en onder ander verlichting onder eigen label.

De orderwaarde varieert van € 10,00 tot € 2500,00. Dit betreft bestellingen met een enkel klein lampje tot het complete verlichtingspakket voor een bedrijfsruimte. Binnen de website is duidelijk de focus gelegd op specifieke categorieën binnen verlichting, hierbij is binnen een categorie (zoals landelijke wandlampen) de juiste mix samengesteld tussen goedkope lampen, gemiddelde prijs en luxe/duurdere wandlampen.

Klanten komen graag bij terug
- Gratis verzending (boven de € 50,00)
- Snelle levering (hardlopers zijn direct op voorraad. Hierbij geldt: voor 16.00 besteld, morgen in huis. Ook bieden wij steeds meer Same Day Delivery aan onze klanten)
- Wij zijn aangesloten bij Webshopkeurmerk

Betalingsmogelijkheden:
- Ideal
- Creditcard
- AchterafBetalen
- Zakelijke klanten in overleg op factuur

Ervaringen (2)


Gebruiker Peter
11 maanden geleden
Peter

Waardeloos

Na 2 weken al een kapotte streng van de kerstverlichting die IP67 code hebben, dit betekent stof en waterdicht tot 1mtr. diepte en was ook nog proline, hoge kwaliteit, kon zelfs een heel jaar buiten blijven hangen. 6 weken later de 2e. Laat en slechte reactie gehad bij de eerste bij de 2e wel snel antwoord maar kon geld terug krijgen van dat ene snoer of wachten tot november voor een nieuw snoer, was niet meer voorradig en de nieuwe voorraad uit China kwam pas weer in november. Voordat ik de snoeren had opgeruimd! wacht tot half februari nummer 3 kapot, dit alles dus in 3 maanden tijd. maar geen geld terug alleen maar nieuwe snoeren kunnen krijgen of geld retour voor de kapotte snoeren maar dan blijf ik met een hoop incourante rotzooi zitten. eind november 2021 pas de 2 nieuwe strengen binnen gekregen terwijl ze aangaven deze in oktober te versturen, 1 hadden ze er maar wilde die niet vooruit sturen vanwege extra verzendkosten.
eind november 2022 (dus alles nog geen 2 jaar en 1 maand oud, alles ontvangen 11-11-2020) aardlekschakelaar eruit in huis. kon het eerst niet vinden tot dat ik zag dat er weer een streng uitlag, gaan kijken en nu een stekkerverbinding compleet uit elkaar geploft. Uiteraard weer gemeld maar kreeg als reactie! sorry maar de verlichting is inmiddels meer dan 2 jaar oud, kon half geld terug krijgen. Dit gedaan maar wil het eigenlijk wel aanvechten, heeft iemand hier verstand/ervaring in? Heb een rechtsbijstandsverzekering!!!
Heb alle correspondentie mail nog alsook alle foto's!!!


Gebruiker Noortje
43 maanden geleden
Noortje

mooie producten!!

snelle verzending, mooie kwaliteit.