Löwik Wonen & Slapen ervaringen

( 1 Ervaring )

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland met ruim 40.000m2 showroom. Waarbij ca. 8.000 basis artikelen online staan in onze website. Met succes, maar dit moet nog meer! Onze klanten kopen bij ons omdat wij: Alles onder één dak: Alles voor het interieur in één overzichtelijke winkel, de klant vindt altijd wat ie zoekt.

De grootste keuze:

- Voortdurend wordt onze collectie aangevuld met de laatste trends en de beste merken met de hoogste kwaliteit.
- Laagste prijsgarantie: Bij Löwik heeft de klant altijd de beste prijs, gegarandeerd. Heeft de klant elders toch een lagere prijs gezien? Ook na de aankoop, betalen wij het verschil terug. Wij zijn ook de grootste in kleine prijzen!
- Gratis levering: Bij besteding vanaf €500,- bezorgen wij meubelen gratis, en gemonteerd thuis in heel Nederland* en de grensstreek met Duitsland.

Ervaring (1)


Gebruiker Jan Smits
36 maanden geleden
Jan Smits

Leugens en bedrog

Ik dacht hier een bijzettafel te kopen. Er stond een fout in de artikelomschrijving op de website. Ik wees Lowik hier op en vroeg uitdrukkelijk of de rest van de artikelomschrijving en de prijs juist waren. Dit werd -schriftelijk!- bevestigd. Vervolgens heb ik het artikel besteld. En betaald. Vervolgens hoorde ik maar niets en na een maand heb ik gereclameerd. Ik kreeg te horen dat de tafel voor dit bedrag niet geleverd werd omdat de prijs niet juist was. Maar daar had ik van tevoren zwart op wit naar gevraagd en bevestigd gekregen!!! Tegen bijbetaling kon ik de tafel krijgen. Het bedrijf was niet bereid te leveren voor het overeengekomen bedrag. Wat een achterbaksheid.