Lightbrands.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

LightBrands.nl beschikt over een ruim assortiment designmerken. Gespecialiseerd in verlichting, accessoires en photoart. Grote verlichtingsmerken zoals Artemide, Foscarini, Flos, Luceplan en Zack zijn gemakkelijk en snel te bestellen in de webshop.

Doordat LightBrands.nl een groot deel van haar assortiment op voorraad heeft is levering binnen één werkdag vaak geen probleem. Daarnaast worden er bij bestellingen vanaf €50,- geen verzendkosten gerekend.

Ervaringen (2)


Gebruiker Wanda
44 maanden geleden
Wanda

Geen klachten

Geen klachten, relatief snel verstuurt


Gebruiker C Neyt
47 maanden geleden
C Neyt

Bedrog met leveringstermijnen

Op 1/12 bestelden we 2 Artemide Tolomeo Lettura leeslampen die op dat ogenblik de status 'In voorraad" hadden. Toen het order 2 dagen later nog steeds niet verwerkt was kreeg ik de smoes te horen dat het zeer druk was wegens Black Friday. Enkele dagen later en na aandringen werd ik verder aan het lijntje gehouden met de leugen dat het de week nadien zou geleverd worden. Toen de week nadien niks veranderd was aan de status van mijn order en na een boze telefoon en mail kreeg ik mail met de uitvlucht dat ze bij Artemide niet op stock waren en het plots een "verwachte" (zonder garantie) leveringstermijn voor 2de helft januari zou worden.
En toch blijft die firma LightBrands op de site de Artemide Tolomeo Lettura ook vandaag nog aanbieden met een bedrieglijke leveringstermijn van 2 tot 5 werkdagen...waar ze pertinent weten dat het ten vroegste 2de helft januari kan zijn...en ze zelfs dat niet kunnen garanderen. Dit doet mij besluiten dat LightBrands een niet professionele webwinkel is zonder enige stock die zich eruit praat met loze beloftes...en ondertussen nog andere mensen op dezelfde manier bedriegt. Wegblijven bij die handel !