Maxshopping.nl ervaringen

( 5 Ervaringen )

Maxshopping.nl is een Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd online woonwarenhuis met duurzame consumentenproducten zoals bedden, verlichting, meubels en buitenspeelgoed.

Alle kwalitatief hoogwaardige artikelen worden tegen een uitstekende prijs en zonder afleverkosten bij de klant thuisbezorgd. Betalen gaat eenvoudig en sympathiek (zonder aanbetaling) middels veilig betalen vooraf via IDEAL of achteraf betalen met PIN of contant. Met een zicht- en omruilgarantie termijn van 14 dagen loopt de klant geen enkel risico want bestelde artikelen kunnen, binnen die termijn, altijd retour gestuurd of omgeruild worden.

De persoonlijke klantenservice van Maxshopping.nl bestaat uit een klein team dat correct en bekwaam is en de gemaakte afspraken met de klant nakomt en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur. Mailen of faxen kan uiteraard altijd.

Ervaringen (5)


Gebruiker Falk
12 maanden geleden
Falk

Keukenblok

Oplichter


Gebruiker Johannes
15 maanden geleden
Johannes

Super stoelen

Stoelen besteld en betaald. Telefonisch een bezorgafspraak gemaakt en op die dag de bestelling ontvangen. Prima prijs / kwaliteit


Gebruiker Jelte
15 maanden geleden
Jelte

Prima advies

Samen met een medewerker een bed inclusief matras uitgezocht voor mijn zoon.
Goed advies en mijn zoon slaapt weer heerlijk.


Gebruiker Bep
16 maanden geleden
Bep

Mooie keukenkast

Mooie keukenkast ontvangen


Gebruiker Sanne
17 maanden geleden
Sanne

Snelle levering

Kast besteld en binnen 1 week bezorgd