SierbetonOnline ervaringen

( 1 Ervaring )

SierbetonOnline.nl is een grote webshop in betonnen en stenen producten voor infra, bouw, huis, tuin en interieur en levert aan klanten in Nederland & België.

Zij leveren én maken, wat er voor zorgt dat men ook producten op maat kan leveren zoals vaak gewenst in de bouw, doe-het-zelf en interieur. Zo kunnen zij verschillende afmetingen, kleuren en speciale opties leveren, en bovendien kunnen bezoekers op basis van deze wensen direct producten op maat bestellen in de webshop. Hierdoor kunnen bezoekers altijd wel hun wensen kwijt.

Dit wordt nog eens extra versterkt door de goede klantenservice, hoge klantbeoordelingen en de diverse betaalmethodes, zoals o.a. rembours en achteraf betalen. Tevens heeft men een enorm uitgebreid aanbod, van bloembakken tot banken, van funderingen tot lateien, van raamdorpels tot zwembad- en vijverranden en van muurafdekkers tot grind en tegels.

Door het ruime assortiment en het karakter van het product is de gemiddelde orderwaarde maar liefst € 400,-. SierbetonOnline.nl is de #1 specialist in beton- en steenproducten.

Ervaring (1)


Gebruiker Klaas Kuyper
4 maanden geleden
Klaas Kuyper

Slechte product geleverd en geen service

We hebben vorig jaar hier een hardhouten tuinset besteld. Deze heeft de afgelopen winter droog en beschut gestaan. Maar nu in het nieuwe seizoen breken er latjes en scheurt het hout op diverse plekken. kortom deze set gaat niet lang mee, terwijl je mag verwachten dat de set langer dan 1 seizoen mee gaat. Sierbeton Online wil niets doen (is uiteindelijk de reactie, eerst wordt er helemaal niet gereageerd), want ze doen geen zaken meer met de leverancier, ze nemen niet zelf de verantwoordelijk voor een slecht product dat geleverd is.