SierbetonOnline ervaringen

( 5 Ervaringen )

SierbetonOnline.nl is een grote webshop in betonnen en stenen producten voor infra, bouw, huis, tuin en interieur en levert aan klanten in Nederland & België.

Zij leveren én maken, wat er voor zorgt dat men ook producten op maat kan leveren zoals vaak gewenst in de bouw, doe-het-zelf en interieur. Zo kunnen zij verschillende afmetingen, kleuren en speciale opties leveren, en bovendien kunnen bezoekers op basis van deze wensen direct producten op maat bestellen in de webshop. Hierdoor kunnen bezoekers altijd wel hun wensen kwijt.

Dit wordt nog eens extra versterkt door de goede klantenservice, hoge klantbeoordelingen en de diverse betaalmethodes, zoals o.a. rembours en achteraf betalen. Tevens heeft men een enorm uitgebreid aanbod, van bloembakken tot banken, van funderingen tot lateien, van raamdorpels tot zwembad- en vijverranden en van muurafdekkers tot grind en tegels.

Door het ruime assortiment en het karakter van het product is de gemiddelde orderwaarde maar liefst € 400,-. SierbetonOnline.nl is de #1 specialist in beton- en steenproducten.

Ervaringen (5)


Gebruiker Mark
11 maanden geleden
Mark

Goede ervaring

Snelle klantenservice met kennis van zaken


Gebruiker Luuk
11 maanden geleden
Luuk

Fijne partij

Bouwtekening opgestuurd met de vraag welke poeren voor onze situatie het beste geschikt waren. Binnen een uur al een reactie samen met een offerte. Binnen 2 weken poeren in huis samen met een instructie voor installatie. Kortom ; betrouwbare partij die kennis van zaken heeft! Absolute aanrader!


Gebruiker Peter
19 maanden geleden
Peter

NOOIT MEER

Mijn god mensen bestel hier niets, laten niets meer van zich horen, wanneer je de chat raadpleegt wanneer de bestelling zal aankomen, draaien ze een beetje rond de pot, en zeggen u dan dat ze het via mail gaan doorsturen... Tuurlijk krijg je geen mail... Tot op heden zit ik nog te wachten op mijn producten... Amaai wat een service... NOOIT MEER... Een goeie raad mensen,laat u hier niet vangen...


Gebruiker Peter
24 maanden geleden
Peter

Blokhut jos

Kopen gaat makkelijk maar dan telefonisch contact niet mogelijk direct een bandje dat iedereen in gesprek is mail hopeloos komt na diverse mails 1 reactie dat het nog maanden kan duren en geven aan alles te annuleren hier direct op gereageerd en via mail doorgegeven dan alles te annuleren gelukkig via AfterPay besteld hier ook de annulering doorgeven en nu 2 weken later krijg ik via AfterPay een betaal herinnering dit doorgestuurd naar sierbeton online en nog steeds geen reactie ben hier helemaal klaar met deze firma zal ze iedere dag een mailtje sturen totdat ze reageren wees gewaarschuwd er zal heus wel iemand goed behandeld zijn maar ik niet


Gebruiker Klaas Kuyper
35 maanden geleden
Klaas Kuyper

Slechte product geleverd en geen service

We hebben vorig jaar hier een hardhouten tuinset besteld. Deze heeft de afgelopen winter droog en beschut gestaan. Maar nu in het nieuwe seizoen breken er latjes en scheurt het hout op diverse plekken. kortom deze set gaat niet lang mee, terwijl je mag verwachten dat de set langer dan 1 seizoen mee gaat. Sierbeton Online wil niets doen (is uiteindelijk de reactie, eerst wordt er helemaal niet gereageerd), want ze doen geen zaken meer met de leverancier, ze nemen niet zelf de verantwoordelijk voor een slecht product dat geleverd is.