Multituningchip.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Multituningchip levert een chip waarmee men zelf het vermogen van de auto kan optimaliseren. Multichip werkt anders dan traditionele chiptuning. De motorsoftware blijft intact en dit is een extra chip die u aansluit op de standaard OBD II aansluiting. Wanneer u de chip simpel loskoppelt, is de auto weer in de originele staat.

Veel mensen vinden het eng of gevaarlijk om de originele software aan te passen (standaard chiptuning). Voor mensen met een lease auto is dit zelfs verboden. De chip wordt op de standaard OBD II aansluiting aangesloten en is daardoor een veilig en gemakkelijke oplossing.

Mensen rijden tegenwoordig kleine ecologische auto's. Deze zijn zuinig kwa verbruik, maar vaak komt men net wat kracht tekort. Daarnaast is er een grote groep mensen die wil besparen op het brandstof verbruik.
In beide gevallen biedt de multichip een oplossing die eenvoudig zelf te installeren is d.m.v. plug and play.

De multichip is geschikt voor:
• Benzine en diesel auto's na bouwjaar 2000
• Leaseauto rijders
• Caravan/ aanhangwagen trekkers
Mocht men ooit een andere auto aanschaffen, dan kan men de software laten aanpassen.


Vanwege het succes van de Multichip is er in 2014 een dealernetwerk opgezet. Daardoor wordt de chip nu bij meer dan 250 bedrijven in Nederland en België verkocht en ingebouwd. Naast de dealers zijn er verschillende medewerkers druk bezig op onze afdelingen ontwikkeling, marketing, administratie en natuurlijk de klantenservice. Er is ook een eigen inbouwstation en alles te samen zorgt er voor dat er in 2014 meer dan 6.000 Multichips verkocht zijn!

Ervaring (1)


Gebruiker T. Bimmeren
36 maanden geleden
T. Bimmeren

Leuk!

Leuk en mooie site!