Pietzoomers.com ervaringen

( 2 Ervaringen )

Modeshoppen bij Piet Zoomers is een feest, A Celebration of Fashion! Even er tussenuit, iets nieuws uitzoeken. Dat opgetogen gevoel als u iets prachtigs vindt. Dat feestelijke gevoel is waar het om draait bij Zoomers. In de winkels vindt u dan ook een breed aanbod aan modemerken voor zowel heren als dames. Van casual tot gekleed met leuke trendy accessoires en schoenen voor elke gelegenheid. Piet Zoomers heeft 1 ModeMall, 9 citystores en een online shop.

In de Piet Zoomers webshop vindt u meer dan 4.000 producten in vele kleuren en maten. Artikelen die u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt worden de volgende werkdag thuis bezorgd. Artikelen die op vrijdag voor 15.00 uur worden besteld worden op zaterdag thuis bezorgd. Indien u op vrijdagmiddag na 15.00 uur, zaterdag of zondag bestelt wordt de bestelling op dinsdag afgeleverd.

Ervaringen (2)


Hilde
2 Maanden geleden

Het duurde even maar uiteindelijk wel opgelost

2 kledingstukken besteld, 1 geleverd. Ik wilde niet 1 kledingstuk maar aan de telefoon konden ze mij niet helpen. Maatvoering van geleverde kledingstuk klopte niet. Dit heb ik gemeld bij retour sturen vanwege de retourkosten die ik moest maken maar er werd niet direct op gereageerd.
Na nogmaals melding te hebben gemaakt via het contactformulier is het alsnog opgelost.

Debbie huuskes
30 Maanden geleden

Pietzoomers

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?