Puzzelbrein.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

Puzzelen en prijzen winnen! Dat interesseert ruim 70% van de Nederlanders. Binnen de groep vrouwen van 25-70 jaar is de interesse zelfs nog groter.

Het blad PuzzelBrein is een lekker dik puzzelboek met 36 puzzels (sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, cryptogrammen etc.) en met iedere puzzel kan men een prijs winnen. De waarde van de prijzenpot is 23.000 euro. het blad verschijnt iedere 4 weken en kost normaal € 10,40 per nummer.

Met deze actie mogen geïnteresseerden een gratis puzzelboek ontvangen.

Ervaringen (3)


Gebruiker Anoeska Olivier
44 maanden geleden
Anoeska Olivier

Topblad

Ik zag een paar maanden geleden een advertentie van Puzzelbrein om je in te schrijven voor een gratis blad. Ik heb eerst de kleine lettertjes goed gelezen en daar stond dat het echt gratis was en nergens aan vast zat. Je moest alleen iets aanvinken dat ze me later een aanbieding mochten sturen. Dat leek me niet meer dan logisch. Ik kreeg inderdaad netjes het blad en ik vond het super leuk. Nu is het wachten op de aanbieding. Als die leuk genoeg is doe ik het misschien wel.


Gebruiker Sonja oudekerk
47 maanden geleden
Sonja oudekerk

Leuk en gevarieerd

Super leuk blad. Ik kon me via een actie inschrijven voor een gratis exemplaar. Leuke puzzels en leuke prijzen. Na een paar weken kreeg ik via de mail een aanbieding met een hoge korting. Daar heb ik me voor ingeschreven. Ik betaal nu per keer en kan ook per keer opzeggen. Maar dat doe ik voorlopig niet.


Gebruiker Sabine
60 maanden geleden
Sabine

Doe het niet!!!

Via een telefoontje kreeg ik een puzzelboek door de bus en mijn strot geduwd. Direct heb ik opgezegd, maar dat kan men niet registreren. Gelijk ontvang je dreigmeils voor betaling van het ongewenste abonnement. Aangezien je geen bevestiging van opzegging krijgt en jij wel dit moet bewijzen, is het practisch onmogelijk om er vanaf te komen. Daarnaast ontvang ik niet eens die boeken! Al met al dus een uiterst dubieuze zaak. Begin er niet aan en hang direct op!