Shapewear.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Shapewear® / ShapewearForMen®Shapewear® en ShapewearForMen® is in april 2010 begonnen met de introductie van shapewear voor mannen in de Benelux en is inmiddels marktleider in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en begonnen in overige Europeese landen. De gevoerde merken zijn inmiddels ook in offline winkels te koop. Shapewear® en ShapewearForMen® verkopen uitsluitend topmerken voor mannen, Spanx, Equmen en nu ook het nieuwe merk Knap'man.

Shapewear voor mannen wordt niet alleen gebruikt voor het bierbuik–weg effect. Steeds meer mannen dragen het omdat het de gehele houding verbetert. Het ondersteund de rug en kan hierdoor helpen tegen rugklachten. Ook wordt deze compressiekleding steeds meer gebruikt bij het sporten.

Door veel media-aandacht is in korte tijd het nieuwe product onder de aandacht gebracht en veel producten verkocht in de Benelux. Shapewear for men is in 5 tv programma's geweest. 11 radio programma's en de grootse kranten.Veel tv-personalities dragen en promoten shapewear en ook hebben we contacten met (hun) stylistes.

Ervaring (1)


Gebruiker Caralyn
48 maanden geleden
Caralyn

Heerlijke personeel!

Prima op de hoogte gehouden via mail