Vijver-expert.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Vijvers zijn weer erg populair aan het worden en er is genoeg over te schrijven. Dat maakt het voor jou als publisher erg interessant. Vijver-expert heeft veel verschillende producten, van onderhoudsproducten tot grote vijverbakken die je kunt inbouwen. Het grootste gedeelte ligt op voorraad in ons magazijn. De levertijd is erg snel: vaak de volgende dag al, of zelfs dezelfde avond nog! Prijzen zijn altijd erg scherp en volgens de markt. Vijver-expert is één van de 350 webshops van Frank.

Vijver-expert is een onderdeel van Frank. Frank staat klaar voor haar klanten. Met meer dan 350 webshops is Frank actief in zeven landen. Frank heeft specialistische webshops op het gebied van home, healthcare, sport en outdoor. Van badmintonracket tot wijnglas en van drone tot kas. Frank helpt klanten op weg bij de zoektocht naar het juiste product. Frank helpt door bijvoorbeeld een keuzehulp of bij het samenstellen van een product met een configurator.


- Gratis verzending, gratis retour
- Voor 11:45 uur besteld? Vanavond nog in huis! (€2,95)
- Voor 23.59 uur besteld? Morgen in huis
- Meer dan 90.000 producten
- Vrijwel op alle mogelijke manieren betalen: iDEAL, Creditcard, Afterpay, overboeking en PayPal.
- Altijd concurrerende prijzen
- Hoge conversies
- Klantenservice open tot 23:00 uur

Ervaringen (2)


Gebruiker Christyana
27 maanden geleden
Christyana

Snelle verzending en betaalbaar

Wat een fijn bedrijf, ben blij met de service.


Gebruiker Roger
28 maanden geleden
Roger

Vraag geen advies bij de vijver-EXPERT

Ik was op zoek naar een waterval fontein en vroeg verdere informatie over de afmetingen van de bak. Ondanks 2 maal bevestigen van de breedte en diepte van de bak, waren de afmetingen precies andersom.
Op mijn melding hiervan de de klantenservice, werd alleen gereageerd dat er geen andere bak onder paste en retourneren gratis is. Een alternatieve waterval werd niet aangeboden, blijkbaar wil de vijver expert geen producten verkopen.
Er kon ook geen verontschuldiging van af. Ik kan nu met een 20kilo+ pakket naar de PostNL.

Kortom, voor het advies hoef je niet naar de vijver-expert en voor de prijzen zeker niet.