Silvercreek ervaringen

( 1 Ervaring )

Silver Creek, Colorado, is vanaf 1875 een welvarend mijnwerkersdorpje tot de ‘Silver Crash’ van 1893. In de jaren 50 van de vorige eeuw leefde het dorp weer op door de vele ambachtslieden. De geschiedenis van pioniers,mijnwerkers en artisans inspireren het high end merk Silvercreek vandaag de dag.

De hedendaagse ‘artisan’ ontwerpt en creëert modern werk met behulp van oude ambachten en rijke materialen. De nieuwe kijk op de creaties die gemaakt worden staan parallel aan de manier waarop wij voor Silvercreek onze collecties ontwerpen.

Elk seizoen presenteren we met trots een verfijnde collectie voor zowel mannen als vrouwen. De collectie bevat vele manieren om je persoonlijke garderobe vorm te geven. De collectie bestaat onder andere uit een brede keuze injeans, jassen, truien, T-shirts en meer.

De collectie bevat natuurlijk materialen waaronder katoen, wol melanges,cupro en tencel met een zachte vleug en zijde optiek. Zo vind je een groot aantal ‘key-items’ in de collectie; deze parels zijn de ‘niet te missen items’ van het seizoen.

Ervaring (1)


Gebruiker Forum
46 maanden geleden
Forum

Zeer klantvriendelijk.

Overzichtelijke en snelle site, echt een grandioze firma