Smallrebel.com ervaringen

( 5 Ervaringen )

Smallrebel.com heeft baby- en kinderkleding voor stoere mini-mannen. Eigenwijs en nét even anders. Het is vaak enorm lastig om voor jongetjes leuke baby- en kinderkleding te vinden. Het is niet dat het er niet is, maar er moet vaak een enorme speurtocht voor verricht worden. Natuurlijk zijn er de bekende ketens en shops met de alom bekende baby- en kinderkleding, maar soms wil men ook gewoon iets aparts voor hun kleine boefje.

Smallrebel.com is voortdurend op zoek naar aparte, vernieuwende merken. Momenteel worden de collecties gevoerd van nOeser, Small Rags, Boof en Lucky No. 7 en dit wordt in de toekomst uitgebreid naar andere toffe merken. Deze dienen echter altijd vernieuwend en onderscheidend te zijn. Smallrebel.com gaat niet op in de massa en onderscheid zich door selectief om te gaan met de gevoerde merken.

Tevens zal Smallrebel.com altijd de laatste trends opzoeken. What's hot and what's not. Zo vindt u bij Smallrebel.com de laatste nieuwtjes op gebied van baby- en kinderkleding. Hippe, rebelse en stoere babykleding merken met een eigentijdse twist. Stijl uw boefje in stijl.

Dat zijn de kreten die passen bij Smallrebel.com. Bij Smallrebel.com bestelt men eenvoudig en veilig online babykleertjes. Van newborn tot en met maat 98.

Ervaringen (5)


Zareia
5 Maanden geleden

Snelle levering

snelle levering, makkelijk betalen, gewoon makkelijk en snel zoals het overal zou moeten zijn

Stijn
5 Maanden geleden

prima

Bestelling uitstekend ontvangen

Devano
7 Maanden geleden

Snelle verzending en betaalbaar

Wat wil een mens nog meer.

Michael Dekkers
8 Maanden geleden

rebel

Mooie schoenen, met mooie kleuren zeker tevreden .

Rick Vos
37 Maanden geleden

rebel

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?