Spadreams.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

SpaDreams werd in 2009 door de Duitse reisorganisatie FIT Reisen opgericht. FIT Reisen is de leidende reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen met zijn hoofdzetel in Frankfurt. Met zijn kwalitatief hoogwaardige, uitgebreide aanbod en individuele service heeft FIT Reisen als marktleider zijn segment in Duitsland opgebouwd. Het motto van Fit Reisen luidt:

“Tevreden is niet genoeg, wij willen inspireren”

Nu al 40 jaar geleden door Herbert Haum als kuren reisorganisatie uit het doopvont geheven, ontwikkelde Fit Reisen een toenmalig volledig nieuw concept: in het middelpunt van het programma staat de gezonde vakantie, vervolledigd met aantrekkelijke schoonheids-, fitness-, en vrijetijdsaanbiedingen voor meer levenskwaliteit. Vandaag bieden Fit Reisen en SpaDreams meer dan 3.500 verschillende kuur-, gezondheids- ,schoonheids- , fitness- en wellness-aanbiedingen aan op meer dan 400 bestemmingen in 50 landen.

Sinds 2009 ligt het beleid van FIT Reisen in de handen van Jan Seifried, Claudia Wagner en Dr. Nils Asmussen. Fit Reisen en SpaDreams zijn er sindsdien op gebrand om zijn succesvolle reispaketten ook buiten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aan te bieden en hierdoor nog meer wellnessliefhebbers te inspireren. Het aanbod is nu ook in Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Italië, Polen, Rusland, Spanje en Zweden beschikbaar! De vestiging van Spadreams is in Hamburg, waar ongeveer 20 gemotiveerde medewerkers onder leiding van Dr. Nils Asmussen zich om het welzijn van deze klanten zorgen. Meer informatie over Fit Reisen en over SpaDreams vindt u onder Impressum.

Ervaring (1)


Gebruiker Iwana Thielman
34 maanden geleden
Iwana Thielman

Voelde me wee tof door de welness.

De wellness was erg relaxend, ik ging een dagje naar de wellness op aanbeveling van het bedrijf waar ik werkte.