Sportuitlaatdemper.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Sportuitlaatdemper.nl is dé webshop met het breedste assortiment verlichting delen zowel tuning als origineel, bumpers, sportuitlaten en meer om uw auto er strakker uit te laten zien.

Deze webshop biedt een enorm assortiment (meer dan 10,000 producten) met ook nog eens de laagste prijs. Sportuitlaatdemper.nl kan daardoor een laagste prijs garantie op alle artikelen aanbieden.

Ervaringen (4)


Gebruiker Leo Berkhout
21 maanden geleden
Leo Berkhout

Betaald maar niets ontvangen

Ik heb daar op 12 december via hun webwinkel 'Koplamp set Vw Golf 1 - Golf 2 Angel Eyes Chroom Binnenzijde' gekocht.
Na twee dagen krijg ik een mail dat de bestelling vertraging heeft opgelopen, de levering zou over 25 dagen zijn. Iets gaf mij een vermoeden dat iemand anders daar de winkel is binnen gestapt en ze heeft gekocht, maar Alex meldt mij dat er een verkeerde telling geweest moet zijn.
Dus dan maar rustig afwachten. Inmiddels is het 11 februari en ik heb helemaal niets meer ontvangen of ook nog maar iets over nog latere levering gehoord.
Ik heb ze een email hierover gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Ik heb ook niet mijn geld terug gekregen! Niets bestellen hier, zijn oplichters!


Gebruiker klaas
29 maanden geleden
klaas

leveren geen spullen

Heel slecht bedrijf, al 2 maanden wacht ik op een achterlicht en er is geen reactie meer gekomen van hun kant. Geld terug krijg ik niet en mijn achterlicht ook niet.
Dus bestel niets bij sportuitlaatdemper.nl want je bent je geld kwijt.


Gebruiker Koen
35 maanden geleden
Koen

Onbetrouwbaar

Bestelling geannuleerd, nu ben ik al tijden op mijn geld terug aan het wachten, ik zal hier niet snel meer wat bestellen.


Gebruiker gavier le
37 maanden geleden
gavier le

Opgelicht

Niets kopen hier, ik heb wat besteld, een product wat heel wat mankementen had, en heb het terug gestuurd, 3 producten en binnen de wettelijke beslistermijnen.

En ik heb er nooit meer wat over gehoord. Ze hebben ook nooit geld terug gestuurd.

NIET KOPEN BIJ SPORTUITLAATDEMPER.NL