Voordeeluitjes.nl is o.a. bekend van de ANWB Kampioen, de TrosKompas en de Avrobode en is sinds 2007 actief in Nederland.

Voordeeluitjes.nl biedt meer dan 1000 hotels aan met ruim 5000 voordelige hotelaanbiedingen in o.a. Nederland, België en Duitsland. Klanten boeken overnachtingen aangekleed met unieke hotelarrangementen inclusief vele extra’s met een lage prijs garantie. Klanten boeken hotelarrangementen met tot wel 70% korting op Voordeeluitjes.nl.

Voordeeluitjes.nl heeft aanbod van o.a. stedentrips, all-inclusive arrangementen, wintersport, fiets- en wandelarrangementen, culinaire arrangementen, wellness arrangementen en nog veel meer! Boeken is laagdrempelig. Klanten betalen namelijk pas in het hotel!

Kortom: Voordeeluitjes.nl biedt de klant altijd een meerwaarde op een overnachting en biedt keuze voor elk reisdoel.Voordeeluitjes.nl werkt met bekende hotelketens als: Fletcher Hotels, Van der Valk, Golden Tulip, Hampshire Hotels, Holiday Inn en veel meer.

De hotelarrangementen bij Voordeeluitjes.nl hebben altijd de laagste prijsgarantie. Boeken is laagdrempelig. Klanten betalen namelijk pas in het hotel! Kortom: Voordeeluitjes.nl biedt de klant altijd een meerwaarde op een overnachting en biedt keuze voor elk reisdoel.

Bij Voordeeluitjes.nl komen er wekelijks nieuwe hotels en unieke arrangementen bij!
Uitbreiding vindt niet alleen plaats in de Benelux en Duitsland, maar ook in Oostenrijk en Frankrijk.Klanten waarderen de hotelarrangementen en service met een 8,5. 98% van de klanten beveelt Voordeeluitjes aan.

Ervaring (1)


Gebruiker Joline
49 maanden geleden
Joline

De klantenservice zijn echt vriendelijk

Ik wilde mijn reis annuleren, wegens het corona virus. Ze hebben me snel geholpen en binnen 3 dagen na de gesprek mijn geld terug ontvangen op mijn bankrekening.