Wijkopenautos.nl ervaringen

( 56 Ervaringen )

Een auto verkopen is een tijdrovende klus. Daarom bestaat Wijkopenautos.nl. Wijkopenautos.nl kopen je auto eenvoudig en snel, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat waarin de auto verkeert. De taxatietool geeft met een snelle check weer wat de auto nog waard is. Vervolgens maakt de klant een vrijblijvende afspraak bij een van de vestigingen van Wijkopenautos.nl. Als een van de grootste opkopers van tweedehands auto's in Nederland is Wijkopenautos.nl door het hele land te vinden.

De klant hoeft dus nooit ver te rijden om de auto aan Wijkopenautos.nl te verkopen. Laat een van de Wijkopenautos.nl experts de auto grondig nakijken om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat de klant akkoord? Dan is de auto succesvol verkocht. Vervolgens regelt Wijkopenautos.nl de afmelding en de vrijwaring. Daarnaast maakt Wijkopenautos.nl de koopsom direct naar de klant over, zodat het zo snel mogelijk op de rekening staat. Wijkopenautos.nl: verkoop je auto gratis, veilig en snel. Auto inkoop makkelijk gemaakt!

Ervaringen (56)


Delfsma
10 Dagen geleden

Stelletje oplichters

Waardeloos bedrijf,ze lokken je naar de garage en dan geven ze een belachelijk lage prijs voor jouw auto.Dan mankeert er ineens van alles aan jouw auto.stelltje oplichters zijn het!!!!

De
11 Dagen geleden

Oplichters

Vandaag naar Dordrecht gereden ivm verkoop van mijn ford ka 2012.
4891 was de waarde volgens internet ondanks dat ik niet in kon voeren dat er net vier nieuwe banden op zitten en nieuwe remschijven.
Bod toen ik we was 4333 omdat we bij de grote beurt geen stempel was gezet door de garage (van jaren geleden). Ondanks dat hij twee maanden geleden APK is gekeurd en onderhoud, nieuwe banden en remschijven heeft gehad. Erg jammer dat je er helemaal voor naartoe gaat (met twee auto’s ivm vervoer terug) en dan zo in de maling wordt genomen. Auto natuurlijk weer mee terug genomen!

J.J de Kruijf
26 Dagen geleden

taxatie via internet

Na een taxatie aangevraagd te hebben via internet voor mijn Mercedes B 2014 kwam er een prijs uitrollen van 17.602 euro zat me de volgende dag wat te vervelen en dacht ik vul mijn kenteken nog eens in om een nieuwe taxatie te verkrijgen en daar rolde tot mijn stomme verbazing een bedrag uit wat maarliefst 1700 euro lager was .
U zult begrijpen dat ik er verder maar niet op door gegaan ben .

Willem
1 Maanden geleden

Zelden zo'n belachelijke zaak meegemaakt.

Omdat de auto in ongebruik geraakte en het een aantrekkelijke optie leek mijn auto, Jaguar V8 4.0 aangemeld op de site. Na alles ingevuld te hebben kwam er een waarde uit van €4000,- en al is dat wat aan de lage kant toch maar een afspraak gemaakt omdat het bod ook naar boven kon worden bijgesteld.
Ik zou op zaterdag ochtend om 09:00 aan de beurt zijn maar zoals dat waarschijnlijk gebruikelijk is bij dit soort praktijken was er door het kantoor wat natuurlijk zeventig kilometer verderop zit een dubbele afspraak gemaakt. Nou ja, ik was er toch dus maar even blijven zitten. Die voor 'ons' waren tamelijk teleurgesteld omdat het bod dermate veel naar beneden was bijgesteld dat ze besloten de auto niet achter te laten. Die dubbele afspraak die dan aan de beurt was zou ook nog even 'nadenken' over het bod en namen ook de auto weer mee.

Nu was ik, we zijn een uur verder maar goed, de auto word nagelopen en er word een testrit gedaan. Alles word naar het "hoofdkantoor" gestuurd en wanneer het bod bij de controleur/monteur op het scherm verschijnt begon hij een beetje te zweten en probeert hij mij uit te leggen dat hij er niks aan kan doen want het word op het hoofdkantoor, die lafaards zitten veilig zeventig kilometer verderop, bedacht.
Dus ik zeg oke voor de draad ermee, jij kan er toch niks aan doen, hoeveel is het 2000? 1500? 1250? Laat me lachen.
De beste man zegt, ik schaam me diep je dit bod te moeten doen maar ik ben blij dat je erom kunt lachen. Het bod dat ik je mag doen en die geld alleen vandaag, morgen is hij weer honderd euro lager, is €600,- en ik neem aan dat,. Ik onderbreek hem en zeg, inderdaad daar gaat hij niet voor weg. Maar kun je me uitleggen waar dir bod op gebaseerd is?
Hij verteld mij dat het kenteken uitwijst dat de auto geïmporteerd is en dan,. Ik onderbreek hem nogmaals en vertel hem dat ze dat al wisten omdat hij op kenteken is aangemeld. Hij kon me verder van geen zinnig repliek dienen dus bedankte ik hem voor de koffie en ben met mijn auto weer huiswaarts getrokken.

Wij kopen auto's punt Anaal is een stelletje profiteurs dat een slag probeert te slaan uit domme mensen die werkelijk het geld nodig hebben. Denk goed na voordat je bij dit stelletje laaienlichters langs gaat. De monteur kan er niks aan doen, het hoofdkantoor deugt niet.

Een ster is werkelijk nog veel te veel

Vincent
1 Maanden geleden

inderdaad een waardeloze zaak

Ik wilde mijn Audi Q7 3.0TDI aanbieden. Het bod via de site was €13.990,-. Bij aankomst bij de vestiging in Den Haag was direct het bod naar beneden bijgesteld naar €9.000,- 35% lager!! Dit terwijl de auto in uitstekende staat is, nog 10 maanden APK, dealer onderhuiden en alles compleet. Wat een verspilling van tijd is dat zeg. Waardeloos concept.

H
1 Maanden geleden

Trap er niet in!

Per e-mail een erg goed bod ontvangen voor mijn Megane coupe. Zelf had ik enigszins al vraagtekens bij het bod. Overigens staat er duidelijk in het per e-mail ontvangen bod dat het bod alleen geldig is als de auto helemaal in goede staat is. Vandaag bij de vesting in Alphen aan den Rijn geweest voor een een taxatie. Na een gezamenlijke proefrit te hebben gemaakt, werd de auto uitvoerig nagekeken en gefotografeerd. Dit alles gebeurde overigens allemaal keurig netjes. De medewerker beaamde dat er absoluut geen negatieve punten aan de auto waren te vinden. Alle documentatie was uiteraard ook helemaal compleet. Als laatste werd wel de opmerking gemaakt dat de doelgroep voor een coupe wellicht kleiner is en dat de prijs nog enigszins zou kunnen beïnvloeden. Paar uur later een bod ontvangen welke nagenoeg 30% lager is!! (€ 5.922,- i.p.v. € 8.425,-! Nogmaals, als er uit de taxatie was gebleken dat er zaken aan de auto mankeren, begrijp ik dat volledig maar dit is pure misleiding.

Vermeld dan via e-mail een prijs tussen 2 bedragen in maar kom niet met een bod waarvan op voorhand al bekend is dat dit bedrag voor dit bedrijf niet realistisch is. Scheelt beide partijen een hoop tijd. Auto wordt nu verkocht aan eigen merkdealer die, bij nader inzien, wel een eerlijke prijs geeft.

Hans
1 Maanden geleden

65% minder dan bod via hun site

Verwacht geen goede prijs, het bod dat je ontvangt via de site is de marktwaarde en een lokkertje om je naar het taxatiepunt te krijgen.
Uiteindelijk kreeg ik maar 65% van het bedrag van hun eerste bod, zo'n 1.000,- euro minder.
Verkoop je tweedehands dus particulier als je dat ziet zitten. Dan hebben jij en de toekomstige eigenaar een betere deal.

Dirk
1 Maanden geleden

Mercedes C

Mensen trap hier niet in waardeloze internet hype.
Bood mijn Mercedes c te koop aan, hierna kreeg ik een bod ver onder de ANWB dagwaarde. Toen ik dit afsloeg werd ik de weken hierna bestookt met telefoontjes. Ineens was dit bod veel hoger. Dit bod wat ze doen is een lokkertje om je naar een of andere louche garage te lokken waar ze alsnog proberen je een oor aan te naaien.
Trap hier dus niet in....
Mijn Mercedes uiteindelijk voor de normale dagwaarde via marktplaats aan een particulier verkocht.

Erwin
2 Maanden geleden

26% minder da ht bod op internet

Had een bod op internet gekregen van wij kopen auto's van 9538 euro.
Heb daarbij alle mankementen opgenomen en er foto's bijgedaan.
In totaal heb ik 12 foto's van de auto erbij gedaan.
Na het krijgen van het bod, dacht ik dat het wel een goed bod was en heb een afspraak gemaakt. Met de auto en alle papieren naar Den Bosch. Maken tientallen foto's en moest even wachten. Daarna kwamen ze met een bod van 7125 euro voor de auto. Dat is 26% minder dan he bod op internet. Ik begrijp dat ze niet een serieus bod kunnen doen aan de hand van foto's. Dat het minder dan het eerste bod zou zijn begrijp ik wel maar 26% lager dat slaat toch wel alles. Als ik dat had geweten dan had ik geen afspraak gemaakt. Kortom, ga niet uit van het eerst bod, dat is een bod om u alleen te lokken en geven dan een heel laag bod. Zonde van uw tijd, wil net niet zeggen dat het oplichterij is maar zo voelt het wel.
Jammer, en dan nog reclame maken op tv ook nog.

Carel
2 Maanden geleden

De prijs is een lokkertje

Het personeel in Groningen is vriendelijk en, voor zo ver ik het beoordelen kan deskundig.
Je moet er echter van uitgaan dat het eindbod ter plaatse ongeveer 30% lager is dan het e.bod dat via e-mail werd uitgebracht. Op mijn vraag of de eerst afgegeven prijs een lokkertje was kon geen duidelijk antwoord gegeven worden. Wij hebben onze auto uiteindelijk verkocht aan "Ik wil uw auto kopen". in Tynaarlo.Mits je je auto via de mail goed en eerlijk om omschrijf wordt een bod uitgebracht , wat na keuring inderdaad zonder discussie wordt uitbetaald

Westenburg
2 Maanden geleden

Voor de gek gehouden !

Waardeloos bedrijf! Gelokt met een hoge taxatie online en vervolgens als je in de vestiging Almere komt na een rondrit (rijdt lekker meneer)en het maken van 30 foto's een bod ontvangen waar je echt helemaal niets mee kan, was zonder opgaaf van een echte reden nog geen derde van de eerdere online taxatie! Boefjes zijn het!

Marian
3 Maanden geleden

wat een slecht bedrijf echte oplichters zonde om tijd voor vrij te maken

ik wil alleen maar laten weten dat je hier echt niet je auto moet komen zonde van je tijd

Jeroen
3 Maanden geleden

Waardeloos

Via de mail een offerte van ruim 8700,- voor mijn auto. Iets aan de lage kant maar toch de gok gegenomen. 2 weken later gaven ze nog geen 4400,-. Bij de dealer uiteindelijk enkele duizenden euro's meer ontvangen voor mijn auto.

Kelly
3 Maanden geleden

Zeer slecht

De bieding na het bekijken van de auto was 2/3e minder dan er op internet werd geschreven. Deze site is echt een lokkertje en dus zonde van je tijd

Kees
3 Maanden geleden

aanbod

Kreeg aanbod , welke 2000,- lager was , dan die van mijn eigen dealer.
Zeer teleurstellend dus.

Boos
3 Maanden geleden

Schandalig

Speciaal vrij genomen voor afspraak vestiging Utrecht.
Gisteren nog gebeld of de opgegeven waarde in lijn is met de werkelijkheid.
De medewerker aan de telefoon zei als de auto onbeschadigd is er zelfs meer voor de auto wordt gegeven. Volgens de site zou de auto een inruilwaarde hebben van 8300. Ze hebben 6900 geboden voor een auto die puntgaaf is met 8000 km op de kilometerteller. De man die ons hielp kon hier niets aan doen. De organisatie erachter is de boosdoener. Echt ronduit schandalig. Ik word niet jullie ambassadeur en zal deze ervaring zeker met anderen delen.

Jan
3 Maanden geleden

Afzetters

Vuile afzetters zijn het. Ze lokken je met een hoge inruilprijs en uiteindelijk bieden ze net de helft. De dagwaarde was ineens gekelderd zeiden ze. De dag erop kreeg ik een mailtje dat de marktprijs weer was gestegen en dat ik 1000 euro meer kon krijgen. Nog steeds een belachelijk laag bod.
Toen mijn auto verkocht via 'ik wil van mijn auto af'. Daar boden ze een prima prijs en regelden alles perfect.

Pat
3 Maanden geleden

taxatie

Je krijgt een schriftelijke taxatie van je auto wat best interessant is echter laat je de auto taxeren en maak je tijd vrij voor de taxatie dan komt er een eindbod dat eenderde lager ligt dan het eerste schriftelijke bod, wat een stelletje laaielichters, ik had beter de andere reviews kunnen lezen en hier geen energie in moeten stoppen !!

Frasca
3 Maanden geleden

Ben zeker tevreden

Inderdaad via een internet een open bod. Natuurlijk wel even vergelijken met o.a. ANWB Inkoop. Zij kwamen met een bod van e 3500 op basis van foto,s en gemelde schade . Bij wijkkopenauto,s wordt de auto ter plekke getaxeerd en kwam een iets hoger bedrag eruit .maar natuurlijk lager dan via het zgn eerdere open bod , excl. schade).Dus geen probleem en een realistische prijs. Aan alle recescenten.: je moet je natuurlijk wel even voorbereiden dan komen jullie beschreven situaties minder voor . Dus verken ook andere sites en opties. Overigens zeer vriendelijke medewerkers.

Pas
3 Maanden geleden

Never ever nooit meer

Nou nou nou.

Als je je auto wil verkopen, is het verstandig als laatste optie Wijkopenautos.nl te kiezen.

Ik wil een andere auto kopen dus mijn "oude" verkopen.
Doe de taxatie op Internet.
Ingevuld wat er wordt gevraagd. Hier komt uit rollen €1350.
Vervolgens maak ik een afspraak en maak er tijd voor vrij van het werk.
Na de taxatie krijg ik te horen dat er niet meer wordt geboden dan €256.
Dit gaat echt helemaal nergens over!!
Ik had al ervaringen gelezen op het Internet. Vandaar had ik van te voren nog gebeld met Wijkopenautos.nl. Dat ik dus niet voor niks wil komen. En wat ik las op het Internet dit mensen zijn die onjuist gegevens hebben ingevuld
:"Nee hoor meneer", het kan zijn dat u wellicht €100 meer of minder voor uw auto zou kunnen krijgen.
Oke prima.

Best Wijkopenautos.nl;
Als het echt zo is dat ik weinig voor mijn auto krijg. Doe dan een uitgebreide vraag. En niet alleen invoeren kenteken en kilometerstand zo dat de mensen beter weten waar ze aan toe zijn. En dus niet met valse voorwendselen gelokt worden naar jullie bedrijf. En daar de nodige tijd en moeite insteken.

Snap dat €1350 voor mijn auto te veel was gevraagd. Maar om nou te zakken met €1000 is toch wel bijzonder.
Wees gewoon realistisch en transparant voor dat mensen een afspraak maken voor een taxatie.
Dit was mij ervaring.
Echt nooit meer dit..!!!

Jos
3 Maanden geleden

Bmw

Ze konden niet eens via het kenteken mn auto herkennen.
Ik moest alles handmatig invoeren.
Tis een oude 5serie BMW sedan uit 1991 kreeg een onlinebod van 1530 € denk dat ik maar eens langs ga . Whahaha gaan ze echt meer betalen dan mn aanschafprijs?

Frans
3 Maanden geleden

Misleiding van prijsopgave

Vorige mails helemaal mee eens wat een diseptie is dat daar in Den Haag zeg niet normaal is ook niet over te discussiëren , op kantoor zien ze meer dan in werkelijkheid dus waarom die Pipo opstelling om daar naar toe te gaan ,weet wel gewoon weglopen maar de kosten tegen de baten wil je ook niet. maar wees allen gewaarschuwd ga Voor je zelf reeel de prijs na op auto’s op sites alle auto’s gaan naar polen hier zie je ze niet meer terug maar er klopt helemaal niets van als je je zo in de maling laat nemen met de taxatieprijs dat is een façade 840- 150 euro MENSEN ZOEK VERDER

Alexandra
3 Maanden geleden

Wijkopenautos - ik zou het iedereen afraden!

Vrijdag 23 februari zag ik de mail met het bod dat ik jullie hadden gedaan op mijn Ford Ka. Dit was een bod van €1069. Dat bod kwam prima overeen met wat ik in gedachten had, dus ik heb een afspraak gepland. Ik woon in Hoogeveen, dus Zwolle was de dichtstbijzijnde vestiging.
Eenmaal daar kwamen we een soort kantoortje binnen dat vol zat met mensen, er werd patat gegeten. Het kwam niet professioneel over en ik vroeg me af of ik wel op de juiste plek was.
De jongen die ons hielp moest tussendoor nog even eten, uitleg kregen we eigenlijk niet. We kregen met moeite een bakje koffie. Hij heeft een proefrit gemaakt in mijn auto. Daarna maakte hij foto’s en zou de taxatie terug gestuurd worden. Een kwartier later kwam hij terug; hij kon me €250 bieden. Dat is gewoon een fractie van de prijs die me per mail geboden was.
Dit vind ik pure misleiding. Mensen lokken met een leuk – FATSOENLIJK - bod per e-mail, en eenmaal daar krijg je ¼ van de prijs aangeboden. Je denkt toch zelf niet dat ik mijn auto daarvoor ga verkopen? Dit valt niet eens meer onder de noemer handelen over je auto. Je krijgt gewoon een bespottelijk laag bod en daar doe je het maar mee. Bovendien ben ik voor niets heen en weer gereden naar Zwolle. Ik vind deze manier van werken belachelijk, bespottelijk en respectloos. Wijkopenautos – nooit meer! Ik zou het IEDEREEN afraden.

Peter
3 Maanden geleden

Waardeloos

Via internet een bod gekregen 1000euro dus ben naar wijkopenauto's gegaan in goes in daar kreeg ik een bod van 213euro dus al met niks eerlijke prijs!!!! Je word gelokt met een mooie prijs en afgescheep met een oudijzer prijs.

Gert
4 Maanden geleden

Tijdverspilling

Ik heb een prachtige Corvette te koop en Wij Kopen Auto’s bood 17800 wat de dagwaarde zou zijn. Lokkertje natuurlijk, maar na taxatie, de taxateur nam met zijn privé-telefoon zelfs foto’s , zo mooi vond hij hem, kwam het bod van het hoofdkantoor 7500. Ik weet eigenlijk niet of ik boos of verdrietig moet zijn! Tijdverspilling dus en kennelijk hebben ze net zo weinig verstand van Corvettes, als een koe van koffiemalen.

Van den Maagdenberg
4 Maanden geleden

De heer

Ik heb mijn auto aangeboden en laten beoordelen door de afdeling in breda. Ik kreeg een bod en na enige onderhandeling kwamen wij er uit. Wij kopen autos gaat dan een bindend contract met je aan.
Wat ze vergeten te zeggen is dat dat contract alleen bindend is voor de verkopende partij. Bij het ophalen van de auto door de koper zag de koper af van de koop omdat hij zich vergist had in het type auto, een landrover disovery type 3, terwijl in alle contracten, fotos, inspectie door wij kopen autos dit meer dan duidelijk was.
Wij kopen autos gaf aan dat zij hierin niets kunnen betekenen en mijn rechten 0.0 waren. Het is echt een bedriegersclub.

Peter
4 Maanden geleden

gemiste kans wij kopen autos .nl

Hallo,
Kenteken ingevuld en meteen geschatte waarde. Ik zag al meteen dat die veel te hoog was, maar zal wel lokkertje zijn. Heb afspraak gemaakt. Ben dag van de voren nog gebeld of
de afspraak door zou gaan, wat al aangeeft dat er ook afhaken zonder afmelden wat niet netjes is natuurlijk. Auto werd grondig geinspecteerd. Ik zou per mail binnen een uur bericht krijgen en daarbij de prijs die er voor gegeven zou worden. Begrijp werkwijze wel. Auto gaat op site en meestbiedende wordt eigenaar. Wij kopen auto's pakken provisie, niks mis mee. Blijft handel en ook zij moeten geld verdienen.

Waar het mis ging is dat ik na een dag incl een belletje nog zit te wachten op de mail met het bod. Kreeg tip om Bart Corsten in Mariahout te bellen. Krijgt goede recenties, en ik een prijs waar ik mee kan leven. Ook Bart corsten zal er nog op verdienen, maar lijkt mij logisch.
ps was auto met 460.000 op de teller dus export.

1 ster voor wij kopen autos
5 sterren voor Bart Corsten.
Nee geen familie, maar wel allebei feyenoord suporter :) , zware tijden voor ons

Met vriendelijke groet,

Peter v d Aa

Dionne V den Boogaard
4 Maanden geleden

Wat ze op de reclame zeggen klopt niet

Ik heb mijn auto te koop aangeboden bij “wij kopen auto’s” in het noorden van het land. Deze wilde hem niet ! Het betrof hier een grote chivrolet!
Nu staat hij al meer dan een jaar naast het huis, te verinteresten! Wat hij waard was is nu wel weg!

Aad Kraaijeveld
4 Maanden geleden

Ook ik was slachtoffer van minachting.

Na een aantal enthousiaste e-mails met taxatiewaarde van mijn recent geïmporteerde auto ontving ik een bod wat ruim 5000 euro beneden hun taxatie was.
Dit omdat het een geïmporteerde auto betrof. Echter, als zij hun zaak serieus genomen hadden dan kon men dit natuurlijk vooraf al geweten hebben.
Kenteken even opvragen bij het rdw bleek te moeilijk en te lastig.
Dus wat mij aangaat volledige minachting voor hun klanten.
Aangezien men klanten lastig blijkt te vinden, doe hen een plezier en ga er niet naar toe...

Victor Mulder
4 Maanden geleden

hahaha what a joke!

Net als tientallen andere recensie hier één en al ellende en misleiding. Je wordt vooraf al gebombardeerd met emails die telkens een hogere waarde beloven. Na een beroerde ontvangst in een antikraakpand in Amsterdam West kreeg ik een bod dat niet serieus te nemen is. What a joke, maar dan wel een slechte!

David Slavic
4 Maanden geleden

Goed

Kreeg wat minder geboden maar was wel terecht. Ik kon op de site tot 150.000 km invullen en die van mij zat boven de 200.000 km. Daarom ging er 1200 van de prijs af.

Marcel Aspers
4 Maanden geleden

Lokkende oplichters

Via internet een bod van 3390 gekregen na bezoek boden ze nog maar 1600,deze site moesten ze verbieden. Hoeveel mensen zouden ze al hebben besodemietert ,mij niet ,ik heb mijn auto verkocht voor 2800 ,de koper blij en ik blij.Is verloren tijd om hier naar toe te gaan.

Fer van maanen
4 Maanden geleden

Waste of time

Na de taxatie via internet een waarde vermeld tussen 27.000 en 29.000.
Auto gewoon in prima staat en na afspraak komt er opeens net 25.000 uit.
Duidelijk geval van lokken met fatsoenlijk bedrag zonder de geringste intentie om dat bod gestand te doen.
Dus absoluut waste of time

Gokhan
4 Maanden geleden

Zonde van je tijd

Ik liet mijn opel astra online taxeren ;
Online kwam ie uit op 1425 euro ,
Natuurlijk wist ik dat ik dat er niet voor zou krijgen , naar mijn idee 7 à 800 euro,
Na een proefrit en een inspectie, bood hij me 182 euro aan, echt belachelijk !!!
Heb hem daarna op marktplaats gezet, heeft me wel 25 euro gekost voor de advertentie maar heb hem die zelfde avond verkocht voor export en kreeg er 550 euro voor, cash en gelijk vrijwaring .!!

De Jong
4 Maanden geleden

Misleiding

Het bod via internet leek redelijk, maar helaas hebben wij met zoals zovelen ervaren dat het werkelijke bod ronduit belachelijk is. Zonde van de tijd.

Nelson jeunink
4 Maanden geleden

Vet slecht

Auto laten taxeren, waarde was 810 euro. Ik dacht prima, er zal bij de echte taxatie wel wat af gaan mbt gebruikerssporen maar mijn minimum was 500 euro. Heel redelijk omdat hij motorische 100% is en relatief weinig km voor zijn leeftijd (144000, bj 2001)
Het bod wat ik daar kreeg was 182 euro. Aan oud ijzer is die al bijna meer waard.
Zonde vd tijd wat een aanfluiting.

Dijk
4 Maanden geleden

Oplichtersclub

Op onze in perfecte staat verkerende auto werd minder dan 50% geboden van de eerder getaxeerde waarde (die trouwens ook al ver onder de marktwaarde was). Het ergste was wel dat er ronduit werd gelogen over de staat van de auto. Zo zou deze eerder veel en slordig zijn overgespoten wat een absolute leugen is. Er is maar een advies: GA NOOIT MET DEZE CLUB IN ZEE

Mark
4 Maanden geleden

Waardeloos bedrijf !!!

Ga niet naar dit bedrijf want je verdoet je tijd !!
De waarde die je ziet staan is niet wat ze er voor geven !! In mijn geval 15% minder !!
Nog minder als de plaatselijke dealer.


L. Kara
4 Maanden geleden

JE REINSTE BEDROG EN MISLEIDING!!!

N.B aanvulling op mijn beoordeling:
Het betrof een 1.6 Kia Ceed (i.p.v. een 1.4)
en onze auto was net APK gekeurd!!!

L. Kara
4 Maanden geleden

JE REINSTE BEDROG EN MISLEIDING!!!

Via mail een bod gekregen van €5500. Na "taxatie" van onze prachtige en in perfecte technische staat verkerende Kia Ceed Sporty Wagon 1.4 met allerlei extra's zoals navigatie, airco, cruise control etc., kregen wij een lacherig bod van slechts €2500!!!
Je reinste bedrog en misleiding! Stom van ons om te geloven dat er nog eerlijke bedrijven zijn. In t vervolg lezen wij eerst de beoordelingen zodat wij onze tijd niet hoeven te verspillen aan dit soort oplichterspraktijken!
Medewerker gaf trouwens mijn man niet eens een hand! (Ik was even elders buiten met ons zoontje.)
Inmiddels het 1e bod gekregen via Marktplaats van €4500. Wij wachten rustig verder af.
Wij zullen dit bedrijf even flink negatief aanbevelen binnen onze vrienden- en familiekring!

Johan
4 Maanden geleden

HILARISCH !!!!!!!

Was met mijn auto gewoon eens langs gegaan na een internet bod van 3175 euro.
Natuurlijk was ik al sceptisch na alle gelezen ervaringen op internet.
Na ongeveer een uur kreeg ik een bod ......220 euro.........
Ik weet nu tenminste dat dit niet een serieus bedrijf is om een auto te brengen.

G.N.
5 Maanden geleden

Op z'n zachtst gezegd misleidend

Het bod dat je per email krijgt, is slechts een lokkertje; dit blijkt dan opeens 'de marktwaarde' te zijn, en het bod dat je na een zogenaamde taxatie krijgt, is dus per definitie duizenden euro's lager. Bespaar jezelf de moeite en frustratie en verkoop je auto gewoon lekker ergens anders.

EV
5 Maanden geleden

MISLEIDING!

Uiteindelijke bod wijkt meer dan 30% af van eerste bieding!
MISLEIDING!!

Hans
5 Maanden geleden

online bieding slaat nergens op

De online bieding heeft niets met de realiteit te maken, het uiteindelijke bod was ruim lager, De medewerker was overigens zeer vriendelijk.

Engelsman
5 Maanden geleden

Klopt niets van

Auto aangeboden, werd 3840 voor geboden. Naar Leeuwarden geweest, geholpen door een a technische medewerker en bedacht allerlei excuses waarom ze dit of dat deed. Eindbod was ipv 3840 (was ook niet realistisch) 2100. Auto meegenomen en dezelfde dag verkocht voor 3000.

Wayne
5 Maanden geleden

Misleidend bedrijf

Op internet bieden ze een goede prijs eenmaal daar krijg je een bod dat echt nergens op slaat zonde van je tijd

Meijer
5 Maanden geleden

Zeer slecht bedrijf! Bieden 1/3 van de online taxatie prijs

Online een erg mooie taxatie gekregen. Uiteindelijk bij het bedrijf zelf wordt er maar een derde van dit totale bedrag geboden! Schandalig, ze lokken je met mooie bedragen maar uiteindelijk willen ze goedkoop aan je auto kopen om hem voor veel geld weer door te verkopen.

Perry
5 Maanden geleden

Bod is echt WAARDELOOS

Wijkopenautos geven een bod, dit is om je naar een sloperij te lokken. Die geven een veel lager bod. Je doet dus geen zaken met wijkopenautos, maar met een opkoper. Website geeft verkeerde, misleidinde infomatie.
Het bod/de taxatie is werkelijk waardeloos.Dus advies: sowieso GEEN ZAKEN DOEN met dit bedrijf, gewoon zelf je auto tekoop aanbieden.

Ook mailtjes dat het bod van wijkopenautos één dag geldig is etc, zijn gewoon onzin.

marc
6 Maanden geleden

Niets te klagen

Auto werd inderdaad opnieuw getaxeerd. Logisch ook. Ging maar heel iets van de prijs af. Wel lekker makkelijk verder

Rieny
6 Maanden geleden

Bedrog

Eenderde van geschatte bedrag werd geboden. Met allerlei vreemde excuses, dat het zoveel lager uitviel ten opzichte van geschatte bod. Bv systeem kan alleen auto's tot 5-6 jaar goed schatten. Nou, meld dat dan bij het online bod. En dat je op marktplaats dezelfde auto veel goedkoper kon kopen, dus dat zij ook niet meer boden. Advies: nooit zaken doen met deze firma

F.Vugts
6 Maanden geleden

Groot verschil tussen internet aanbieding en realiteit

Ik was erg verbaast tussen het internet aanbod, 918 euro en in de garage, 1/152 euro. Lijkt erg op verkeerde manier van handelen t.o.v de klant.

Chris
6 Maanden geleden

Oplichters

Je krijgt niet de prijs die je in eerste instantie ziet.

Theo
6 Maanden geleden

Geen aanrader

De prijs die je krijgt te zien is niet de prijs de je uitbetaald krijgt. Je auto wordt namelijk pas getaxeerd op het moment dat je daar bent. De prijs valt lager uit tot zo'n 50% van de online prijs. Helaas..

Sven van Veen
8 Maanden geleden

auto kopen

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?