Wijkopenautos.nl ervaringen

( 100 Ervaringen )

Een auto verkopen is een tijdrovende klus. Daarom bestaat Wijkopenautos.nl. Wijkopenautos.nl kopen je auto eenvoudig en snel, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat waarin de auto verkeert. De taxatietool geeft met een snelle check weer wat de auto nog waard is. Vervolgens maakt de klant een vrijblijvende afspraak bij een van de vestigingen van Wijkopenautos.nl. Als een van de grootste opkopers van tweedehands auto's in Nederland is Wijkopenautos.nl door het hele land te vinden.

De klant hoeft dus nooit ver te rijden om de auto aan Wijkopenautos.nl te verkopen. Laat een van de Wijkopenautos.nl experts de auto grondig nakijken om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat de klant akkoord? Dan is de auto succesvol verkocht. Vervolgens regelt Wijkopenautos.nl de afmelding en de vrijwaring. Daarnaast maakt Wijkopenautos.nl de koopsom direct naar de klant over, zodat het zo snel mogelijk op de rekening staat. Wijkopenautos.nl: verkoop je auto gratis, veilig en snel. Auto inkoop makkelijk gemaakt!

Ervaringen (100)


Paul van Duin
8 Dagen geleden

dhr

Misleiding. Doen voorkomen alsof ze rond de gemiddelde marktwaarde bieden ad € 26.800,00. Een vriendelijke taxateur keurt de auto. Auto in uitstekende staat, maar het uiteindelijk bod komt via het hoofdkantoor op € 21.400,00. Dit is "auto-handel" ten top. Zonde van je tijd!!!!!

Koolen
13 Dagen geleden

Ben er ook mee eens dat het oplichters zijn. Zakkenvullers zijn het!

Ben er ook mee eens dat het oplichters zijn. Zakken vullers zijn het!
Graag wil ik hiervoor in actie komen. Misschien dat we met z’n alle actie kunnen nemen zodat we sterker staan?

Hoe?
Stuur een mail naar:
- radar
- opgelicht
- undercover in Nederland
- overige (media)instanties

Hr  Vos
15 Dagen geleden

Slecht

De eerste kennismaking bij de taxatie was: 'uw postcode?'
Na een taxatie via de mail volgde na t bekijken van mijn auto, in mooie staat, van bijna een derde !! van de eerste taxatie! Absurd. Advies: niet doen

Josephine
20 Dagen geleden

Tijdsverspilling

Niet aan beginnen. Verspilling van je tijd tenzij je je auto voor een bodemprijs kwijt wilt.

Postma
1 Maanden geleden

Dat ze niet verboden worden

Bod via e-mail, €4765,- bod na “inspectie” €2720,- staan op internet voor €5000,-+
Dat je er kunt werken... en je, je ouders verteld... “pa, ik ben oplichter als beroep”

van der Meer
1 Maanden geleden

Hoe help je een oen van zijn poen !

Heel makkelijk, ga naar wij kopen auto s , en een oen vergeet natuurlijk gelijk wat ze via internet geboden hebben ( in ons geval 21914 € ) kom je daar met een auto die werkelijk in nieuwstaat is , alles zo is als opgegeven op de site ,bieden ze , nadat je weg bent ,17588€ , is 4326 € minder ,
Zomaar ongeveer 20% minder , en een oen gaat daar natuurlijk mee accoord , want anders ben je geen oen , en blijf je zitten met je poen.
Dit is gewoon een asociale manier van handelen .
Beste lezer , doe er je voordeel mee.

Vonk
1 Maanden geleden

Lachwekkend bedrijf

Ondanks de slechte berichten toch de stap genomen om mijn auto te laten taxeren. na een redelijk bod een afspraak gemaakt in Alkmaar, Wat een onvriendelijke en onprofessioneel sfeer hangt daar.
De man ging meteen een proefrit maken.
Hij begon meteen al dat het bod via de mail veel te hoog was (doen ze altijd, maar daar kon hij niets aan doen) en dat ik moest rekenen op een veel lager bod. Ik was meteen al klaar, maar heb rustig afgewacht en hij heeft nog foto's gemaakt, Ik heb aangegeven dat er net een onderhoudsbeurt, APK, 4 nieuwe banden, 4 LM velgen met Winterbanden (waarvan 2 net nieuw) bij zaten.
Hij gaf aan dat ik mocht wachten op het bod, dat zou ca 10 minuten duren, maar ik kon ook gaan want het bod zou ook meteen via de mail komen. gelukkig heb ik hier niet op gewacht want het bod kwam pas uren later binnen. En het enige waar de man in Alkmaar gelijk in had was dat het bod iid een stuk lager was. Het scheelde 25%. Op een bedrag van 15000 euro is dat best een groot verschil.
Dus mijn advies, doe alles met je auto, maar ga nooit naar wij kopen auto's

Frits
2 Maanden geleden

Aansluiten bij andere meningen

Ik sluit mij aan bij veel andere meningen nl. dat het een belachelijke organisatie is. Heb bod ter plekke was meer dan 30pct!!!!!!!! Lager dan het bedrag genoemd in de zeg maar mail taxatie. Wat afwijking kan ik me voorstellen maar meer als 30pct ruikt naar misleiding.

Aisha
2 Maanden geleden

Oplichting

Ik deel inmiddels helaas de slechte ervaringen die je overal leest. Vandaag geweest, middag vrij genomen, bod is nog geen fractie van wat je via de mail vooraf geboden krijgt. Omdat ik alle slechte ervaringen al gelezen had, zelfs nog gevraagd via de telefoon of ik kon verwachten dat het inderdaad veel lager uit zou komen. Nee hoor, meestal niet werd me verteld. Dit zei ik vandaag tegen de taxateur na het belachelijk lage bod, zijn antwoord: ja dat zegt de telefoniste, die zit gewoon ergens in een Call center... En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Dat bod heeft hij inderdaad niet persoonlijk uitgebracht, maar dat het om hetzelfde bedrijf gaat wordt voor het gemak vergeten. Uiteindelijk gaf hij toe dat het eerste bod “ook een stukje marketing” is. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. (Dit las ik ook vooraf in de reviews van anderen, maar ik kon me niet voorstellen dat het echt zo erg was.. Wel dus! Niet doen! Ik schrijf nooit reviews, maar dit is gewoon oplichting, zo ga je niet met mensen om.)

Hermann
2 Maanden geleden

Oh wat triest....

Lachwekkend! Een mooi bod via de mail, maar laat je niet misleiden. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf wordt een extreem laag bod gedaan. Nog géén 15 % van het geboden bedrag. Er wordt niet eens naar je auto gekeken. Ik kon er niet eens pissig om worden, wat een zielige bedoeling.
Zonde van je tijd!

E. van der Velde
2 Maanden geleden

Oplichters

Kreeg nog niet eens 1/3 van het bedrag wat ze via de mail hadden gestuurd .

Joeri verhoef
2 Maanden geleden

Zeer zonde van uw tijd

Een belachelijk concept....

Online taxatie gehad van een 8 jaar oude auto, bij de taxatie staat een sterretje, hierbij staat dat kleine schades door de leeftijd bij de taxatie zijn meegerekend. Een redelijk (echt niet hoog qua verkoopprijs) bod gekregen... kom je daar aan worden alle minuscule deukjes en krasjes (8 jaar oud!!) opgesomd, komt er een taxatie uit om iemand echt voor uit te lachen. Als ik namelijk voor die bedragen zulke auto’s kan opkopen, koop ik er 1000 tegelijk. Het betrof een auto die getaxeerd was op 4700 EUR.... en bij de daadwerkelijk taxatie 3300 EUR... de verkoper vertelde rekening te moeten houden met bijv overspuiten van de auto.... iedereen die de auto ziet lacht zich kapot bij die uitspraak... auto ziet er namelijk nog goed uit.

1 tip, verspeel geen tijd aan dit soort praktijken... misschien nog wel erger, de slechte manier van recenseren... alleen de mensen die verkocht hebben komen hier namelijk in voor, zo krijg je (mits je de afhandeling normaal
Doet) een heel goed beeld van wijkoppenautos, terwijl het daadwerkelijke concept echt flut is.

Bryan
2 Maanden geleden

Belachelijk, wat een oplichterij

Ga er niet te veel woorden aan vuil maken, gewoon niet heen gaan!! Bah wat n oplichters, beter ritje besparen en gelijk via autoscout of zo verkopen

Van Hout
3 Maanden geleden

Wat een bedrog!

Mijn ervaring met wka is niet anders dan de hieronder genoemde ervaringen. Het bod dat ik kreeg na taxatie was ruim minder dan de helft dan de mail die ik kreeg. De man die man voor mij een taxatie liet doen, kreeg nog niet eens 1/3 van het via de mail geboden bedrag. Neem de moeite en verkoop je auto via marktplaats of geef de auto gewoon weg, maar laat je niet beflikkeren door wka!

Jansen
3 Maanden geleden

1 voordeel: mijn auto is weer schoon

Voor de rest verspilde moeite. Een waardering van een 2 en geen 1 omdat de ontvangende jongeman vriendelijk was, maar verder gaat het nergens over. Pracht BMW 5 serie van vier jaar oud laten taxeren,en dan na de auto eerst de hemel ingeprezen te hebben nog geen 60% bieden van wat de online bieding was. Onbegrijpelijk concept, waarschijnlijk alleen voor mensen die echt acuut geld nodig hebben.

Rene Blom
3 Maanden geleden

Volksverlakkerij, zonde van mijn tijd en energie

Hoge verwachtingen creëren en weinig waar maken. Een en al nep, treurige boel. Zonde van mijn tijd.

Welgraven
3 Maanden geleden

Eens maar nooit meer. Zijn niet eerlijk. Verspil niet je dit om langs te gaan voor een definitieve prijsopgave.

Voor mijn Audi A4 online prijsindicatie opgevraagd. Bijna € 9000,-. Auto heeft meer opties en verwachtte dat de prijs rond € 9500,- zou uitkomen. Afspraak gemaakt. Aardige man, goede ontvangst. Eindje gereden en inspectie volgde van de auto van 10 jaar. Zelfs de kleinste krasjes die ik niet eens zag worden op foto gezet. Waarde wordt bepaald obv gemaakte foto's door iemand anders. Na 20 minuten de uitslag van de waarde. Gaat u zitten. Prijs € 7366,- EEEUUUHHH !! "Maar het is een hele mooie prijs meneer" werd nog gezegd. Hoezo verwachtings management via de eerste mail!!! Nu ik ga zoeken op reviews ben ik echt niet de enige. Ook mijn ex collega die ik daar tegen kwam kreeg € 4000 minder dan de eerste mail. Niemand krijgt de waarde die ze obv je kenteken in de eerste mail afgeven. Heb een hand gegeven en gegaan. Ze snappen het daar echt niet. Hij dacht dat ik superblij zou zijn met een prijs die € 1700 lager uitviel. Zonde van de tijd die je er toch insteekt! Vandaag auto op Marktplaats gezet. Na 15 minuten al telefoon. Bied u € 9500,- en vanavond ophalen zei de man aan de andere kant van de lijn. Ga niet naar Wijkopenautos.nl want je wordt belazerd waar je bijstaat. Je kunt zelf wel een naam voor dit bedrijf verzinnen die beter bij hun past.

jacobs
3 Maanden geleden

oplichting

mensen ga er niet heen is zonde van u tijd nog nooit zon grote oplichtingsbende gezien.

peter
3 Maanden geleden

ze moeten zich echt schamen

heb een fabia 2005 ziet er zeer goed uit, zonder deuken met alle opties, airco, cruise control, board computer, navigatie, g3 lpg instalatie, noem maar op en alles goed werkend. bod was 2100 euro. ik kom langs en ze durven 100 euro te bieden. sloopbedrijf geeft al ongezien 160 euro voor zo,n auto en dan hoeft hij nog geen eens te lopen en ze halen hem netjes op. wat is dit toch voor bedrijf met die belachelijke prijzen?????

lolo
3 Maanden geleden

oplichters

Peugot 306 uit 2002 met wat mankementjes, bod 1 euro en dan ook nog 3 x een mailtje dat het bod van 1 euro nog staat. ze moeten zich schamen daar. elk merk, elke leeftijd, elke staat mijn reet. verspil hier aub je tijd niet aan, ik voelde me gewoon echt voor lul gezet.

hans
3 Maanden geleden

wij stelen auto's.nl

Het bod via internet: 1250 euro
na taxatie 223 Euro. Argumentatie:geen stuurbekrachtiging, maar dat moet reeds bekend zijn geweest, want het ging om een simpele Fiat.
Een gesprek over dit gigantische verschil werd afgebroken met " STOP!, schrijf maar een mail naar de klantenservice."
Medewerker was aanvankelijk heel vriendelijk, maar veranderde in een onbeleefde hork.
Auto was aangeboden in 's Hertogenbosch.
Advies: toch maar zelf verkopen!

Peter
4 Maanden geleden

Zonde van mijn tijd

Zeer norse en onsympathieke ontvangst. Onmiddellijk en doorlopend benoemen welke zaken er aan de auto niet in orde zijn. Enorm verschil tussen online calculatie en bod op de auto. Met als argument welke de prijzen er op externe sites gevraagd worden voor dit type auto. Met name dat is iets wat in de online calculatie eenvoudig meegewogen hoort te worden. Zonde van mijn tijd. De prijs dat ik elders kreeg is driemaal hoger dan het bod van wijkopenauto's

 Caro
4 Maanden geleden

Astra

Mijn Astra uit 1999 werd online op ruim € 900,- getaxeerd. Ik snap best dat het een indicatie is en ging er ook niet vanuit dat ik dat bedrag zou krijgen. De € 50,- die geboden werd was toch echt het andere uiterste. Ik geef hem nog liever gratis weg aan de liefhebber dan dat ik hem bij “wij kopen auto’s.nl” voor € 50,- achterlaat.

G. Boks
4 Maanden geleden

Rampzalig!

Auto van mijn vrouw, Golf cabrio van 1998 met 95000 km op de teller. Mijn vrouw is ruim 2 jaar geleden overleden en nu was ik er aan toe om haar auto te verkopen. Bod via mail was € 1980,-
Na taxatie en klein proefritje kwam het bod: tussen € 59,- en € 390,- De man durfde het niet eens te zeggen, hij liet het zien op zijn tablet. Wij hebben hem een hand gegeven en zijn vertrokken. Ze durven het eerste bedrag ven € 1980 -,- een bod te noemen, later zeggen ze dat het een indicatie van de particuliere waarde is. Het zijn bijna oplichterspraktijken. Niet eens een taxatie aanvragen. Op zeker een teleurstelling!

Mulder
4 Maanden geleden

Auto taxeren

Werd klantvriendelijk geholpen 1 e instantie zou ik 2600 euro krijgen uiteindelijk bleek het maar 299. Dus dat vond ik een grote lokker

George
4 Maanden geleden

Misleiding

Online een bod gehad van 1250€ , de auto is helemaal inorde 100%
Na wat foto’s en een proefrit kwamen ze uit op een bedrag van 152€ , en daar zou ik dan heel blij mee moeten zijn volgens de verkoper .
Hij was ook nog verbaast dat ik er niet mee akkoord ging .
Niet naartoe gaan want je wordt gewoon een poot uitgedraaid !

Theo
4 Maanden geleden

Misleiding

On-line taxatie laten uitvoeren voor mijn auto. €1150 - een redelijke taxatie, er vanuit gaande dat zij er natuurlijk ook nog iets aan moeten verdienen. Afspraak gemaakt in Alkmaar. Man was vriendelijk genoeg. Kopje koffie. Rondje gereden, foto's gemaakt, gegevens ingevoerd. Wachten op het bod vanuit het hoofdkantoor (vermoed ik). Ik ging er vanuit, dat ze iets lager dan de on-line taxatie uit zouden komen. Bod: €223. Zo'n 20% van het on-line taxatiebedrag. Argumentatie: er zit geen airco in... Dat was echter al bekend voor de initiële taxatie, dus dat is een standaard onzinargument. Het komt er gewoon op neer, dat ze met een hoge on-line taxatie mensen lokken, dan komen met een bod dat véél lager ligt, er vanuit gaande dat een aantal mensen er op in zal gaan. Op die auto's maken ze dan flink winst. Dat veel mensen, zoals ik, met een nare nasmaak vertrekken, zal ze natuurlijk een zorg zijn. Ik raad niemand aan met deze tent in zee te gaan. En als je een heel oude auto hebt: veel sloperijen garanderen een minimumbedrag van €125 of €150, ongeacht de staat van de auto.

Seth
4 Maanden geleden

Ga niet!

Bent u net als mij naive, en denkt u dat ze bij u vast niet zoveel zullen afwijken van de prijs, think again!

Ik kreeg n bod van 7000 voor mijn Volvo c30. Auto was 100% in orde. Bij het taxeren was de opkoper niet eens geintresseerd in de opties. Het bod was 4000 euro. De opkoper was verbaasd dat ik het bod niet accepteerde en leek zelfs geïrriteerd.

De week d’r op m’n auto voor 6000 via marktplaats verkocht. Ga niet! Je wordt echt bedrogen!

JackoWacko
4 Maanden geleden

wijkopenautos = autohandelmaffioso

Voor de 'gein' even uitgeprobeerd met de auto van mijn vrouw: Peugeot 207 1.6 VTi Allure met 48.000 km en in bijzonder goede staat.
ANWB (doorsnee bedragen bij deze km-tellerstand !):
- dagwaarde = 8550,-
- priveverkoop = 7750,-
- inruil = 7350,-
Bod via wijkopenautos = 6129,- maar dan ben je er nog niet. Ervaringen leert dat bij "keuring" deze 'waarde' bij wijkopenautos nog eens met 40 tot 50% gaat dalen !!!
Oftewel: restwaarde zo'n 3 tot 3,5 duizend euro. T.o.v. de dagwaarde dus 5.000.,- minder en een handelaar verkoopt je auto voor méér dan deze dagwaarde !!!
Aan de telefoon krijg je iemand met een gladde tong, rappe prater (met een NIET Nederlands accent) die lachend verteld dat handelaren er toch ook wat op moeten verdienen.
Natuurlijk, een winstmarge van 10% is totaal niet aantrekkelijk voor de handel, maar winstmarges van 250 tot 300 % ??????
Dat is je reinste AFZETTING.
Maffioso dus.
Een gewaarschuwde Nederlander ……….. etc.

j.m.cornelisse
4 Maanden geleden

Let oplichters !!!!!

Via hun website bod van € 11500,00 afspraak gemaakt in Amersfoort toen kwam er in eens een bod uit van € 8350,00 auto in perfecte staat met alle boekjes ik was er meteen mee klaar met deze oplichters bende ruilde de auto in bij een autobedrijf en kreeg bij inruil € 13.500,00 een verschil van € 5.150,00

Wierenga
4 Maanden geleden

Misleiding

Eerst een prijs op internet gekregen. Afspraak gemaakt: opeens 400 euro lager.
Men bood max 80 euro voor een goed draaiende auto.
Bij de sloop , na onderdelen eraf gehaald te hebben kreeg ik 125 euro.
Dat noem ik misleiding ten top. Kom hier nooit weer!!!

Pc
4 Maanden geleden

Een verschrikking

Wat een belachelijk bedrijf. Ik ken geen grotere waardeloze niksers als deze ondeskundige personen. Je word gelokt met een bedrag. Als je dan je perfecte Mercedes C 200 van 2015 toont blijkt ineens dat hun eerder gedane bod ineens niet meer geldig is en zakt met een paar duizend euro. Nee laat dit bedrijf maar failliet gaan.

Jan T.
4 Maanden geleden

Taxatie Skoda Fabia

Ik ben 1e eigenaar, de auto heeft na 14 jaar zeer een lage km stand en heeft altijd in een garage gestaan. Hun 1e taxatie was € 800,- en op hun z.g. veiling is hij nu opgelopen naar ruim € 1000,-. Ik kreeg nu een eerlijke taxatie als ik hem snel kwijt wil van € 2500,- maar heb ik geduld dan kan ik ruim € 3100,- vangen. Waar zit dat enorme verschil in taxatie?

Aline
4 Maanden geleden

Nog nooit zo slecht behandeld

Kwam daar aan rijden.. uw bent te laat . Uur in de auto gezeten. Ik dacht eerst nog hij maakt een grapje . Maar nee hoor. Ik kan je niet helpen we hebben een strak schema. Hij zat letterlijk met zijn benen boven op het bureau

Erik
4 Maanden geleden

Oplichters

Met volle moet heen gegaan want volgens wijkkopenauto's was mijn Renault Mégane 5300 euro waard. En dood gegooid met mailtjes dat ze zeer geïnteresseerd waren in de auto. Daar aangekomen heeft de jongeman een rondje gereden en de auto bekeken, en alleen maar negatief over de auto omdat het een diesel was en deze niet meer in de markt lag.
Waardoor hij op een waarde van 4300 euro uit kwam. Nou heb er vriendelijk voor bedankt, maar meneer drong er wel op aan om de auto te laten staan omdat dit volgens de jongeman een uitstekend bod en er toch nergens anders een betere prijs voor zal krijgen. Nou ben toch in de auto gestapt om er vervolgens nooit weer te komen. En hoop dat velen volgen, zodat deze oplichters geen toekomt hebben. Wees gewaarschuwd

Wimke
5 Maanden geleden

Peugeot 307 SW 2003 1604 euro waard

Gister in Arnhem geweest met een aanbod van 1604 via hun website, De inkoper heeft een rondje gereden en rond de auto gelopen en kwam uiteindelijk met een bod van net 1/3e van de 1604 euro. Heb deze jongeman vriendelijk bedankt voor zijn tijd en mijn verloren tijd. Ben toch glimlachend weggereden om nooit meer terug te komen bij dit vage bedrijf.
Dit inkoopbedrijf gaat niet reëel om met hun aanbod lokker en daadwerkelijke bod.

Anoniem
5 Maanden geleden

Schandalig

Via de site een offerte ontvangen €3000,- voor mij Audi A4 uit 2003. Naast de nodige beoordelingen en foto’s kwam het geweldige bod €473!!!!!
Dit absurd lage bod heeft mij het gevoel gegeven van oplichterij en weggooien van mijn tijd en energie.

Jenny
5 Maanden geleden

Zonde van mijn tijd

Kenteken ingevuld. Bod van 8100. Zeer mooie auto.Afspraak gemaakt in Alkmaar. Man komt naar buiten en zegt meteen dat het bod veeeel te hoog was en wilde niet eens naar de auto kijken. Was rond 16.00 op een zaterdag en waarschijnlijk wilde hij snel naar huis. Wat een oplichters!

Debby
5 Maanden geleden

Afzetters!!!

Taxateur vond dat we meer als 500€ voor onze Ford focus uit 2004 konden krijgen.
Krijgen we een paar uur later van hun een bod op de mail nadat het nog een keer door het hoofdkantoor is nagekeken van een geweldige 214€!!!!""
Afzetters!!!

CLA
5 Maanden geleden

Bizar

Mini laten taxeren uit 2007. Boven 4500 via de site, prima prijs. Daarheen rijden, laten testen door de monteur. ‘Prima staat’ alsdus de monteur. Doen ze me een bod voor 2900 euro?!!! Hahahaahahah. Bizar concept. Maargoed er zal vast wel iemand zijn die snel geld nodig heeft en ermee in zee gaat.

Kevin
5 Maanden geleden

Bedrog

Nooit heen gaan of je moet hele hoge nood hebben. Of je moet een sloop auto hebben.

Anders zou ik er niet heen gaan.
Heb vandaag mijn Peugeot 206 laten taxeren.
Er kwam uit 1536,. Schappelijk dacht ik, ben er uiteraard vanuit gegaan dat dit iets minder werd. Vervolgens komen ze met een bod van 300,-

Nooit geen wij kopen auto's meer.

Jos
5 Maanden geleden

Tegenvaller !!!

Vandaag mijn auto laten taxeren, er werd mij een bedrag van maarliefst €2900,00 minder geboden voor mijn auto......

Maar ze konden het eventueel met €200,00 verhogen, rare nasmaak aan overgehouden.

Hier trap ik de volgende keer niet (meer) in en zal ook andere zeker dit bedrijf niet aanbevelen, want je komt van een koude kermis thuis. Er is altijd wel wat te vinden aan je auto, bv. kleur niet echt verkoopbaar, veel van deze auto's momenteel etc.

Jammer en zonde van onze tijd,....maar goed van ervaring leert men en gaan de auto op een andere manier verkopen

Werner Brocken
5 Maanden geleden

Geen aanrader en de uiteindelijke uitbetaling is ook een probleem!

Mijn zoon was aan een andere auto toe, zijn VW Bora uit 2000 had zijn beste tijd gehad.
Via wijkopenauto's een "offerte" gekregen van 1118 euro.
Dus wij afgelopen zaterdag naar de lokale vestiging in Amersfoort.
Vanzelfsprekend al in het achterhoofd dat er flink zou worden afgedongen,
maar de manier waarop was echt zó slecht, daar lusten de honden geen brood van.
Na veel heen en weer gedoe alsnog tot een iets betere prijs gekomen en om er vanaf te zijn tot een akkoord gekomen. Niet slim maar goed.
De Bora afgelopen maandagmorgen om pakweg 10.30uur ingeleverd en aangezien ze adverteren met directe betaling gedacht dat dát dan ook zo zou gaan.
De medewerker vertelde toen doodleuk dat de betaling woensdag of donderdag op de rekening van mijn zoon zou staan. De zoveelste tegenvaller, en helaas zoals uit bovenstaand verhaal al wel duidelijk zal zijn is er tot op dit moment nog niks bijgeschreven.
En dat in een tijd dat een betaling binnen 5 seconden online kan worden geregeld.
De voor iedereen die erover denkt naar wijkopenauto's te gaan....niet doen!!!!
Morgen maar eens op visite bij de heren in Amersfoort, kijken of ik de boel wat kan opschudden en desnoods aangifte doen.

Hermine
5 Maanden geleden

Renault Megane 2007 met 71.000 km eerste eigenaar

WKA.nl doet online een voorstel van 3.300 euro. We maken een afspraak: ze gaan drie kwartier rondbellen naar de handel en bieden vervolgens maar 1.125 euro!
Niemand anders dan WKA.nl heeft er voordeel aan: ik ben lekker weggegaan!

Delfsma
6 Maanden geleden

Stelletje oplichters

Waardeloos bedrijf,ze lokken je naar de garage en dan geven ze een belachelijk lage prijs voor jouw auto.Dan mankeert er ineens van alles aan jouw auto.stelltje oplichters zijn het!!!!

De
6 Maanden geleden

Oplichters

Vandaag naar Dordrecht gereden ivm verkoop van mijn ford ka 2012.
4891 was de waarde volgens internet ondanks dat ik niet in kon voeren dat er net vier nieuwe banden op zitten en nieuwe remschijven.
Bod toen ik we was 4333 omdat we bij de grote beurt geen stempel was gezet door de garage (van jaren geleden). Ondanks dat hij twee maanden geleden APK is gekeurd en onderhoud, nieuwe banden en remschijven heeft gehad. Erg jammer dat je er helemaal voor naartoe gaat (met twee auto’s ivm vervoer terug) en dan zo in de maling wordt genomen. Auto natuurlijk weer mee terug genomen!

J.J de Kruijf
6 Maanden geleden

taxatie via internet

Na een taxatie aangevraagd te hebben via internet voor mijn Mercedes B 2014 kwam er een prijs uitrollen van 17.602 euro zat me de volgende dag wat te vervelen en dacht ik vul mijn kenteken nog eens in om een nieuwe taxatie te verkrijgen en daar rolde tot mijn stomme verbazing een bedrag uit wat maarliefst 1700 euro lager was .
U zult begrijpen dat ik er verder maar niet op door gegaan ben .

Willem
7 Maanden geleden

Zelden zo'n belachelijke zaak meegemaakt.

Omdat de auto in ongebruik geraakte en het een aantrekkelijke optie leek mijn auto, Jaguar V8 4.0 aangemeld op de site. Na alles ingevuld te hebben kwam er een waarde uit van €4000,- en al is dat wat aan de lage kant toch maar een afspraak gemaakt omdat het bod ook naar boven kon worden bijgesteld.
Ik zou op zaterdag ochtend om 09:00 aan de beurt zijn maar zoals dat waarschijnlijk gebruikelijk is bij dit soort praktijken was er door het kantoor wat natuurlijk zeventig kilometer verderop zit een dubbele afspraak gemaakt. Nou ja, ik was er toch dus maar even blijven zitten. Die voor 'ons' waren tamelijk teleurgesteld omdat het bod dermate veel naar beneden was bijgesteld dat ze besloten de auto niet achter te laten. Die dubbele afspraak die dan aan de beurt was zou ook nog even 'nadenken' over het bod en namen ook de auto weer mee.

Nu was ik, we zijn een uur verder maar goed, de auto word nagelopen en er word een testrit gedaan. Alles word naar het "hoofdkantoor" gestuurd en wanneer het bod bij de controleur/monteur op het scherm verschijnt begon hij een beetje te zweten en probeert hij mij uit te leggen dat hij er niks aan kan doen want het word op het hoofdkantoor, die lafaards zitten veilig zeventig kilometer verderop, bedacht.
Dus ik zeg oke voor de draad ermee, jij kan er toch niks aan doen, hoeveel is het 2000? 1500? 1250? Laat me lachen.
De beste man zegt, ik schaam me diep je dit bod te moeten doen maar ik ben blij dat je erom kunt lachen. Het bod dat ik je mag doen en die geld alleen vandaag, morgen is hij weer honderd euro lager, is €600,- en ik neem aan dat,. Ik onderbreek hem en zeg, inderdaad daar gaat hij niet voor weg. Maar kun je me uitleggen waar dir bod op gebaseerd is?
Hij verteld mij dat het kenteken uitwijst dat de auto geïmporteerd is en dan,. Ik onderbreek hem nogmaals en vertel hem dat ze dat al wisten omdat hij op kenteken is aangemeld. Hij kon me verder van geen zinnig repliek dienen dus bedankte ik hem voor de koffie en ben met mijn auto weer huiswaarts getrokken.

Wij kopen auto's punt Anaal is een stelletje profiteurs dat een slag probeert te slaan uit domme mensen die werkelijk het geld nodig hebben. Denk goed na voordat je bij dit stelletje laaienlichters langs gaat. De monteur kan er niks aan doen, het hoofdkantoor deugt niet.

Een ster is werkelijk nog veel te veel

Vincent
7 Maanden geleden

inderdaad een waardeloze zaak

Ik wilde mijn Audi Q7 3.0TDI aanbieden. Het bod via de site was €13.990,-. Bij aankomst bij de vestiging in Den Haag was direct het bod naar beneden bijgesteld naar €9.000,- 35% lager!! Dit terwijl de auto in uitstekende staat is, nog 10 maanden APK, dealer onderhuiden en alles compleet. Wat een verspilling van tijd is dat zeg. Waardeloos concept.

H
7 Maanden geleden

Trap er niet in!

Per e-mail een erg goed bod ontvangen voor mijn Megane coupe. Zelf had ik enigszins al vraagtekens bij het bod. Overigens staat er duidelijk in het per e-mail ontvangen bod dat het bod alleen geldig is als de auto helemaal in goede staat is. Vandaag bij de vesting in Alphen aan den Rijn geweest voor een een taxatie. Na een gezamenlijke proefrit te hebben gemaakt, werd de auto uitvoerig nagekeken en gefotografeerd. Dit alles gebeurde overigens allemaal keurig netjes. De medewerker beaamde dat er absoluut geen negatieve punten aan de auto waren te vinden. Alle documentatie was uiteraard ook helemaal compleet. Als laatste werd wel de opmerking gemaakt dat de doelgroep voor een coupe wellicht kleiner is en dat de prijs nog enigszins zou kunnen beïnvloeden. Paar uur later een bod ontvangen welke nagenoeg 30% lager is!! (€ 5.922,- i.p.v. € 8.425,-! Nogmaals, als er uit de taxatie was gebleken dat er zaken aan de auto mankeren, begrijp ik dat volledig maar dit is pure misleiding.

Vermeld dan via e-mail een prijs tussen 2 bedragen in maar kom niet met een bod waarvan op voorhand al bekend is dat dit bedrag voor dit bedrijf niet realistisch is. Scheelt beide partijen een hoop tijd. Auto wordt nu verkocht aan eigen merkdealer die, bij nader inzien, wel een eerlijke prijs geeft.

Hans
7 Maanden geleden

65% minder dan bod via hun site

Verwacht geen goede prijs, het bod dat je ontvangt via de site is de marktwaarde en een lokkertje om je naar het taxatiepunt te krijgen.
Uiteindelijk kreeg ik maar 65% van het bedrag van hun eerste bod, zo'n 1.000,- euro minder.
Verkoop je tweedehands dus particulier als je dat ziet zitten. Dan hebben jij en de toekomstige eigenaar een betere deal.

Dirk
7 Maanden geleden

Mercedes C

Mensen trap hier niet in waardeloze internet hype.
Bood mijn Mercedes c te koop aan, hierna kreeg ik een bod ver onder de ANWB dagwaarde. Toen ik dit afsloeg werd ik de weken hierna bestookt met telefoontjes. Ineens was dit bod veel hoger. Dit bod wat ze doen is een lokkertje om je naar een of andere louche garage te lokken waar ze alsnog proberen je een oor aan te naaien.
Trap hier dus niet in....
Mijn Mercedes uiteindelijk voor de normale dagwaarde via marktplaats aan een particulier verkocht.

Erwin
8 Maanden geleden

26% minder da ht bod op internet

Had een bod op internet gekregen van wij kopen auto's van 9538 euro.
Heb daarbij alle mankementen opgenomen en er foto's bijgedaan.
In totaal heb ik 12 foto's van de auto erbij gedaan.
Na het krijgen van het bod, dacht ik dat het wel een goed bod was en heb een afspraak gemaakt. Met de auto en alle papieren naar Den Bosch. Maken tientallen foto's en moest even wachten. Daarna kwamen ze met een bod van 7125 euro voor de auto. Dat is 26% minder dan he bod op internet. Ik begrijp dat ze niet een serieus bod kunnen doen aan de hand van foto's. Dat het minder dan het eerste bod zou zijn begrijp ik wel maar 26% lager dat slaat toch wel alles. Als ik dat had geweten dan had ik geen afspraak gemaakt. Kortom, ga niet uit van het eerst bod, dat is een bod om u alleen te lokken en geven dan een heel laag bod. Zonde van uw tijd, wil net niet zeggen dat het oplichterij is maar zo voelt het wel.
Jammer, en dan nog reclame maken op tv ook nog.

Carel
8 Maanden geleden

De prijs is een lokkertje

Het personeel in Groningen is vriendelijk en, voor zo ver ik het beoordelen kan deskundig.
Je moet er echter van uitgaan dat het eindbod ter plaatse ongeveer 30% lager is dan het e.bod dat via e-mail werd uitgebracht. Op mijn vraag of de eerst afgegeven prijs een lokkertje was kon geen duidelijk antwoord gegeven worden. Wij hebben onze auto uiteindelijk verkocht aan "Ik wil uw auto kopen". in Tynaarlo.Mits je je auto via de mail goed en eerlijk om omschrijf wordt een bod uitgebracht , wat na keuring inderdaad zonder discussie wordt uitbetaald

Westenburg
8 Maanden geleden

Voor de gek gehouden !

Waardeloos bedrijf! Gelokt met een hoge taxatie online en vervolgens als je in de vestiging Almere komt na een rondrit (rijdt lekker meneer)en het maken van 30 foto's een bod ontvangen waar je echt helemaal niets mee kan, was zonder opgaaf van een echte reden nog geen derde van de eerdere online taxatie! Boefjes zijn het!

Marian
9 Maanden geleden

wat een slecht bedrijf echte oplichters zonde om tijd voor vrij te maken

ik wil alleen maar laten weten dat je hier echt niet je auto moet komen zonde van je tijd

Jeroen
9 Maanden geleden

Waardeloos

Via de mail een offerte van ruim 8700,- voor mijn auto. Iets aan de lage kant maar toch de gok gegenomen. 2 weken later gaven ze nog geen 4400,-. Bij de dealer uiteindelijk enkele duizenden euro's meer ontvangen voor mijn auto.

Kelly
9 Maanden geleden

Zeer slecht

De bieding na het bekijken van de auto was 2/3e minder dan er op internet werd geschreven. Deze site is echt een lokkertje en dus zonde van je tijd

Kees
9 Maanden geleden

aanbod

Kreeg aanbod , welke 2000,- lager was , dan die van mijn eigen dealer.
Zeer teleurstellend dus.

Boos
9 Maanden geleden

Schandalig

Speciaal vrij genomen voor afspraak vestiging Utrecht.
Gisteren nog gebeld of de opgegeven waarde in lijn is met de werkelijkheid.
De medewerker aan de telefoon zei als de auto onbeschadigd is er zelfs meer voor de auto wordt gegeven. Volgens de site zou de auto een inruilwaarde hebben van 8300. Ze hebben 6900 geboden voor een auto die puntgaaf is met 8000 km op de kilometerteller. De man die ons hielp kon hier niets aan doen. De organisatie erachter is de boosdoener. Echt ronduit schandalig. Ik word niet jullie ambassadeur en zal deze ervaring zeker met anderen delen.

Jan
9 Maanden geleden

Afzetters

Vuile afzetters zijn het. Ze lokken je met een hoge inruilprijs en uiteindelijk bieden ze net de helft. De dagwaarde was ineens gekelderd zeiden ze. De dag erop kreeg ik een mailtje dat de marktprijs weer was gestegen en dat ik 1000 euro meer kon krijgen. Nog steeds een belachelijk laag bod.
Toen mijn auto verkocht via 'ik wil van mijn auto af'. Daar boden ze een prima prijs en regelden alles perfect.

Pat
9 Maanden geleden

taxatie

Je krijgt een schriftelijke taxatie van je auto wat best interessant is echter laat je de auto taxeren en maak je tijd vrij voor de taxatie dan komt er een eindbod dat eenderde lager ligt dan het eerste schriftelijke bod, wat een stelletje laaielichters, ik had beter de andere reviews kunnen lezen en hier geen energie in moeten stoppen !!

Frasca
9 Maanden geleden

Ben zeker tevreden

Inderdaad via een internet een open bod. Natuurlijk wel even vergelijken met o.a. ANWB Inkoop. Zij kwamen met een bod van e 3500 op basis van foto,s en gemelde schade . Bij wijkkopenauto,s wordt de auto ter plekke getaxeerd en kwam een iets hoger bedrag eruit .maar natuurlijk lager dan via het zgn eerdere open bod , excl. schade).Dus geen probleem en een realistische prijs. Aan alle recescenten.: je moet je natuurlijk wel even voorbereiden dan komen jullie beschreven situaties minder voor . Dus verken ook andere sites en opties. Overigens zeer vriendelijke medewerkers.

Pas
9 Maanden geleden

Never ever nooit meer

Nou nou nou.

Als je je auto wil verkopen, is het verstandig als laatste optie Wijkopenautos.nl te kiezen.

Ik wil een andere auto kopen dus mijn "oude" verkopen.
Doe de taxatie op Internet.
Ingevuld wat er wordt gevraagd. Hier komt uit rollen €1350.
Vervolgens maak ik een afspraak en maak er tijd voor vrij van het werk.
Na de taxatie krijg ik te horen dat er niet meer wordt geboden dan €256.
Dit gaat echt helemaal nergens over!!
Ik had al ervaringen gelezen op het Internet. Vandaar had ik van te voren nog gebeld met Wijkopenautos.nl. Dat ik dus niet voor niks wil komen. En wat ik las op het Internet dit mensen zijn die onjuist gegevens hebben ingevuld
:"Nee hoor meneer", het kan zijn dat u wellicht €100 meer of minder voor uw auto zou kunnen krijgen.
Oke prima.

Best Wijkopenautos.nl;
Als het echt zo is dat ik weinig voor mijn auto krijg. Doe dan een uitgebreide vraag. En niet alleen invoeren kenteken en kilometerstand zo dat de mensen beter weten waar ze aan toe zijn. En dus niet met valse voorwendselen gelokt worden naar jullie bedrijf. En daar de nodige tijd en moeite insteken.

Snap dat €1350 voor mijn auto te veel was gevraagd. Maar om nou te zakken met €1000 is toch wel bijzonder.
Wees gewoon realistisch en transparant voor dat mensen een afspraak maken voor een taxatie.
Dit was mij ervaring.
Echt nooit meer dit..!!!

Jos
9 Maanden geleden

Bmw

Ze konden niet eens via het kenteken mn auto herkennen.
Ik moest alles handmatig invoeren.
Tis een oude 5serie BMW sedan uit 1991 kreeg een onlinebod van 1530 € denk dat ik maar eens langs ga . Whahaha gaan ze echt meer betalen dan mn aanschafprijs?

Frans
9 Maanden geleden

Misleiding van prijsopgave

Vorige mails helemaal mee eens wat een diseptie is dat daar in Den Haag zeg niet normaal is ook niet over te discussiëren , op kantoor zien ze meer dan in werkelijkheid dus waarom die Pipo opstelling om daar naar toe te gaan ,weet wel gewoon weglopen maar de kosten tegen de baten wil je ook niet. maar wees allen gewaarschuwd ga Voor je zelf reeel de prijs na op auto’s op sites alle auto’s gaan naar polen hier zie je ze niet meer terug maar er klopt helemaal niets van als je je zo in de maling laat nemen met de taxatieprijs dat is een façade 840- 150 euro MENSEN ZOEK VERDER

Alexandra
9 Maanden geleden

Wijkopenautos - ik zou het iedereen afraden!

Vrijdag 23 februari zag ik de mail met het bod dat ik jullie hadden gedaan op mijn Ford Ka. Dit was een bod van €1069. Dat bod kwam prima overeen met wat ik in gedachten had, dus ik heb een afspraak gepland. Ik woon in Hoogeveen, dus Zwolle was de dichtstbijzijnde vestiging.
Eenmaal daar kwamen we een soort kantoortje binnen dat vol zat met mensen, er werd patat gegeten. Het kwam niet professioneel over en ik vroeg me af of ik wel op de juiste plek was.
De jongen die ons hielp moest tussendoor nog even eten, uitleg kregen we eigenlijk niet. We kregen met moeite een bakje koffie. Hij heeft een proefrit gemaakt in mijn auto. Daarna maakte hij foto’s en zou de taxatie terug gestuurd worden. Een kwartier later kwam hij terug; hij kon me €250 bieden. Dat is gewoon een fractie van de prijs die me per mail geboden was.
Dit vind ik pure misleiding. Mensen lokken met een leuk – FATSOENLIJK - bod per e-mail, en eenmaal daar krijg je ¼ van de prijs aangeboden. Je denkt toch zelf niet dat ik mijn auto daarvoor ga verkopen? Dit valt niet eens meer onder de noemer handelen over je auto. Je krijgt gewoon een bespottelijk laag bod en daar doe je het maar mee. Bovendien ben ik voor niets heen en weer gereden naar Zwolle. Ik vind deze manier van werken belachelijk, bespottelijk en respectloos. Wijkopenautos – nooit meer! Ik zou het IEDEREEN afraden.

Peter
9 Maanden geleden

Waardeloos

Via internet een bod gekregen 1000euro dus ben naar wijkopenauto's gegaan in goes in daar kreeg ik een bod van 213euro dus al met niks eerlijke prijs!!!! Je word gelokt met een mooie prijs en afgescheep met een oudijzer prijs.

Gert
9 Maanden geleden

Tijdverspilling

Ik heb een prachtige Corvette te koop en Wij Kopen Auto’s bood 17800 wat de dagwaarde zou zijn. Lokkertje natuurlijk, maar na taxatie, de taxateur nam met zijn privé-telefoon zelfs foto’s , zo mooi vond hij hem, kwam het bod van het hoofdkantoor 7500. Ik weet eigenlijk niet of ik boos of verdrietig moet zijn! Tijdverspilling dus en kennelijk hebben ze net zo weinig verstand van Corvettes, als een koe van koffiemalen.

Van den Maagdenberg
10 Maanden geleden

De heer

Ik heb mijn auto aangeboden en laten beoordelen door de afdeling in breda. Ik kreeg een bod en na enige onderhandeling kwamen wij er uit. Wij kopen autos gaat dan een bindend contract met je aan.
Wat ze vergeten te zeggen is dat dat contract alleen bindend is voor de verkopende partij. Bij het ophalen van de auto door de koper zag de koper af van de koop omdat hij zich vergist had in het type auto, een landrover disovery type 3, terwijl in alle contracten, fotos, inspectie door wij kopen autos dit meer dan duidelijk was.
Wij kopen autos gaf aan dat zij hierin niets kunnen betekenen en mijn rechten 0.0 waren. Het is echt een bedriegersclub.

Peter
10 Maanden geleden

gemiste kans wij kopen autos .nl

Hallo,
Kenteken ingevuld en meteen geschatte waarde. Ik zag al meteen dat die veel te hoog was, maar zal wel lokkertje zijn. Heb afspraak gemaakt. Ben dag van de voren nog gebeld of
de afspraak door zou gaan, wat al aangeeft dat er ook afhaken zonder afmelden wat niet netjes is natuurlijk. Auto werd grondig geinspecteerd. Ik zou per mail binnen een uur bericht krijgen en daarbij de prijs die er voor gegeven zou worden. Begrijp werkwijze wel. Auto gaat op site en meestbiedende wordt eigenaar. Wij kopen auto's pakken provisie, niks mis mee. Blijft handel en ook zij moeten geld verdienen.

Waar het mis ging is dat ik na een dag incl een belletje nog zit te wachten op de mail met het bod. Kreeg tip om Bart Corsten in Mariahout te bellen. Krijgt goede recenties, en ik een prijs waar ik mee kan leven. Ook Bart corsten zal er nog op verdienen, maar lijkt mij logisch.
ps was auto met 460.000 op de teller dus export.

1 ster voor wij kopen autos
5 sterren voor Bart Corsten.
Nee geen familie, maar wel allebei feyenoord suporter :) , zware tijden voor ons

Met vriendelijke groet,

Peter v d Aa

Dionne V den Boogaard
10 Maanden geleden

Wat ze op de reclame zeggen klopt niet

Ik heb mijn auto te koop aangeboden bij “wij kopen auto’s” in het noorden van het land. Deze wilde hem niet ! Het betrof hier een grote chivrolet!
Nu staat hij al meer dan een jaar naast het huis, te verinteresten! Wat hij waard was is nu wel weg!

Aad Kraaijeveld
10 Maanden geleden

Ook ik was slachtoffer van minachting.

Na een aantal enthousiaste e-mails met taxatiewaarde van mijn recent geïmporteerde auto ontving ik een bod wat ruim 5000 euro beneden hun taxatie was.
Dit omdat het een geïmporteerde auto betrof. Echter, als zij hun zaak serieus genomen hadden dan kon men dit natuurlijk vooraf al geweten hebben.
Kenteken even opvragen bij het rdw bleek te moeilijk en te lastig.
Dus wat mij aangaat volledige minachting voor hun klanten.
Aangezien men klanten lastig blijkt te vinden, doe hen een plezier en ga er niet naar toe...

Victor Mulder
10 Maanden geleden

hahaha what a joke!

Net als tientallen andere recensie hier één en al ellende en misleiding. Je wordt vooraf al gebombardeerd met emails die telkens een hogere waarde beloven. Na een beroerde ontvangst in een antikraakpand in Amsterdam West kreeg ik een bod dat niet serieus te nemen is. What a joke, maar dan wel een slechte!

David Slavic
10 Maanden geleden

Goed

Kreeg wat minder geboden maar was wel terecht. Ik kon op de site tot 150.000 km invullen en die van mij zat boven de 200.000 km. Daarom ging er 1200 van de prijs af.

Marcel Aspers
10 Maanden geleden

Lokkende oplichters

Via internet een bod van 3390 gekregen na bezoek boden ze nog maar 1600,deze site moesten ze verbieden. Hoeveel mensen zouden ze al hebben besodemietert ,mij niet ,ik heb mijn auto verkocht voor 2800 ,de koper blij en ik blij.Is verloren tijd om hier naar toe te gaan.

Fer van maanen
10 Maanden geleden

Waste of time

Na de taxatie via internet een waarde vermeld tussen 27.000 en 29.000.
Auto gewoon in prima staat en na afspraak komt er opeens net 25.000 uit.
Duidelijk geval van lokken met fatsoenlijk bedrag zonder de geringste intentie om dat bod gestand te doen.
Dus absoluut waste of time

Gokhan
10 Maanden geleden

Zonde van je tijd

Ik liet mijn opel astra online taxeren ;
Online kwam ie uit op 1425 euro ,
Natuurlijk wist ik dat ik dat er niet voor zou krijgen , naar mijn idee 7 à 800 euro,
Na een proefrit en een inspectie, bood hij me 182 euro aan, echt belachelijk !!!
Heb hem daarna op marktplaats gezet, heeft me wel 25 euro gekost voor de advertentie maar heb hem die zelfde avond verkocht voor export en kreeg er 550 euro voor, cash en gelijk vrijwaring .!!

De Jong
10 Maanden geleden

Misleiding

Het bod via internet leek redelijk, maar helaas hebben wij met zoals zovelen ervaren dat het werkelijke bod ronduit belachelijk is. Zonde van de tijd.

Nelson jeunink
10 Maanden geleden

Vet slecht

Auto laten taxeren, waarde was 810 euro. Ik dacht prima, er zal bij de echte taxatie wel wat af gaan mbt gebruikerssporen maar mijn minimum was 500 euro. Heel redelijk omdat hij motorische 100% is en relatief weinig km voor zijn leeftijd (144000, bj 2001)
Het bod wat ik daar kreeg was 182 euro. Aan oud ijzer is die al bijna meer waard.
Zonde vd tijd wat een aanfluiting.

Dijk
10 Maanden geleden

Oplichtersclub

Op onze in perfecte staat verkerende auto werd minder dan 50% geboden van de eerder getaxeerde waarde (die trouwens ook al ver onder de marktwaarde was). Het ergste was wel dat er ronduit werd gelogen over de staat van de auto. Zo zou deze eerder veel en slordig zijn overgespoten wat een absolute leugen is. Er is maar een advies: GA NOOIT MET DEZE CLUB IN ZEE

Mark
10 Maanden geleden

Waardeloos bedrijf !!!

Ga niet naar dit bedrijf want je verdoet je tijd !!
De waarde die je ziet staan is niet wat ze er voor geven !! In mijn geval 15% minder !!
Nog minder als de plaatselijke dealer.


L. Kara
10 Maanden geleden

JE REINSTE BEDROG EN MISLEIDING!!!

N.B aanvulling op mijn beoordeling:
Het betrof een 1.6 Kia Ceed (i.p.v. een 1.4)
en onze auto was net APK gekeurd!!!

L. Kara
10 Maanden geleden

JE REINSTE BEDROG EN MISLEIDING!!!

Via mail een bod gekregen van €5500. Na "taxatie" van onze prachtige en in perfecte technische staat verkerende Kia Ceed Sporty Wagon 1.4 met allerlei extra's zoals navigatie, airco, cruise control etc., kregen wij een lacherig bod van slechts €2500!!!
Je reinste bedrog en misleiding! Stom van ons om te geloven dat er nog eerlijke bedrijven zijn. In t vervolg lezen wij eerst de beoordelingen zodat wij onze tijd niet hoeven te verspillen aan dit soort oplichterspraktijken!
Medewerker gaf trouwens mijn man niet eens een hand! (Ik was even elders buiten met ons zoontje.)
Inmiddels het 1e bod gekregen via Marktplaats van €4500. Wij wachten rustig verder af.
Wij zullen dit bedrijf even flink negatief aanbevelen binnen onze vrienden- en familiekring!

Johan
10 Maanden geleden

HILARISCH !!!!!!!

Was met mijn auto gewoon eens langs gegaan na een internet bod van 3175 euro.
Natuurlijk was ik al sceptisch na alle gelezen ervaringen op internet.
Na ongeveer een uur kreeg ik een bod ......220 euro.........
Ik weet nu tenminste dat dit niet een serieus bedrijf is om een auto te brengen.

G.N.
11 Maanden geleden

Op z'n zachtst gezegd misleidend

Het bod dat je per email krijgt, is slechts een lokkertje; dit blijkt dan opeens 'de marktwaarde' te zijn, en het bod dat je na een zogenaamde taxatie krijgt, is dus per definitie duizenden euro's lager. Bespaar jezelf de moeite en frustratie en verkoop je auto gewoon lekker ergens anders.

EV
11 Maanden geleden

MISLEIDING!

Uiteindelijke bod wijkt meer dan 30% af van eerste bieding!
MISLEIDING!!

Hans
11 Maanden geleden

online bieding slaat nergens op

De online bieding heeft niets met de realiteit te maken, het uiteindelijke bod was ruim lager, De medewerker was overigens zeer vriendelijk.

Engelsman
11 Maanden geleden

Klopt niets van

Auto aangeboden, werd 3840 voor geboden. Naar Leeuwarden geweest, geholpen door een a technische medewerker en bedacht allerlei excuses waarom ze dit of dat deed. Eindbod was ipv 3840 (was ook niet realistisch) 2100. Auto meegenomen en dezelfde dag verkocht voor 3000.

Wayne
11 Maanden geleden

Misleidend bedrijf

Op internet bieden ze een goede prijs eenmaal daar krijg je een bod dat echt nergens op slaat zonde van je tijd

Meijer
11 Maanden geleden

Zeer slecht bedrijf! Bieden 1/3 van de online taxatie prijs

Online een erg mooie taxatie gekregen. Uiteindelijk bij het bedrijf zelf wordt er maar een derde van dit totale bedrag geboden! Schandalig, ze lokken je met mooie bedragen maar uiteindelijk willen ze goedkoop aan je auto kopen om hem voor veel geld weer door te verkopen.

Perry
11 Maanden geleden

Bod is echt WAARDELOOS

Wijkopenautos geven een bod, dit is om je naar een sloperij te lokken. Die geven een veel lager bod. Je doet dus geen zaken met wijkopenautos, maar met een opkoper. Website geeft verkeerde, misleidinde infomatie.
Het bod/de taxatie is werkelijk waardeloos.Dus advies: sowieso GEEN ZAKEN DOEN met dit bedrijf, gewoon zelf je auto tekoop aanbieden.

Ook mailtjes dat het bod van wijkopenautos één dag geldig is etc, zijn gewoon onzin.

marc
12 Maanden geleden

Niets te klagen

Auto werd inderdaad opnieuw getaxeerd. Logisch ook. Ging maar heel iets van de prijs af. Wel lekker makkelijk verder

Rieny
12 Maanden geleden

Bedrog

Eenderde van geschatte bedrag werd geboden. Met allerlei vreemde excuses, dat het zoveel lager uitviel ten opzichte van geschatte bod. Bv systeem kan alleen auto's tot 5-6 jaar goed schatten. Nou, meld dat dan bij het online bod. En dat je op marktplaats dezelfde auto veel goedkoper kon kopen, dus dat zij ook niet meer boden. Advies: nooit zaken doen met deze firma

F.Vugts
12 Maanden geleden

Groot verschil tussen internet aanbieding en realiteit

Ik was erg verbaast tussen het internet aanbod, 918 euro en in de garage, 1/152 euro. Lijkt erg op verkeerde manier van handelen t.o.v de klant.

Chris
12 Maanden geleden

Oplichters

Je krijgt niet de prijs die je in eerste instantie ziet.

Theo
12 Maanden geleden

Geen aanrader

De prijs die je krijgt te zien is niet de prijs de je uitbetaald krijgt. Je auto wordt namelijk pas getaxeerd op het moment dat je daar bent. De prijs valt lager uit tot zo'n 50% van de online prijs. Helaas..

Sven van Veen
14 Maanden geleden

auto kopen

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?