X-two.com ervaringen

( 1 Ervaring )

X-two biedt al jaren grote maten dameskleding. Het had al drie labels onder zich: X-two.red, X-two.black en X-two.basic. Nu is hier het vierde X-two.active label aan toegevoegd. Het kledingmerk heeft exclusieve items in haar collectie en heeft het gehele proces, van ontwerp tot eindproduct, in eigen beheer.

Door verschillende labels aan te bieden heeft X-two een ruime keus aan modieuze grote maten dameskleding. X-two.red voorziet in een collectie van maat 46 t/m 60 waarbij de juiste stofkeuze een belangrijke eigenschap is voor de draagbaarheid van het label. X-two.black biedt in de maat 46 t/m 60 een collectie met regular A-lijn pasvorm die een curvy figuur in shape brengt.

Daarnaast geeft het X-two.basic label de plus size vrouw vele combinatiemogelijkheden met de verschillende basiskledingstukken in maat 46 t/m 60. De gelanceerde sportcollectie biedt de grote maten mode een waardevolle toevoeging. Als het aan X-two ligt heeft iedere plus size vrouw voortaan de perfecte outfit voor een actieve lifestyle

Ervaring (1)


Gebruiker Rudy
46 maanden geleden
Rudy

super snel gekregen

Wow... Super service en erg snel! Kon niet beter worden geregeld. Erg blij mee, bedankt.