Zandri.nl ervaringen

( 7 Ervaringen )

Op Zandri.nl kan men terecht voor alle onderdelen voor brommers of scooters. Alle brommer- en scooteronderdelen kunnen online besteld worden, waarna ze binnen 24 uur worden verzonden! Daarnaast kan men op Zandri.nl terecht voor service en advies over montage van onderdelen en onderhoud van scooters en brommers.

Met meer dan 80.000 artikelen in het assortiment richt Zandri.nl zich op alle scooterrijders en sleutellaars. Accessoires als helmen, sloten, beenkleden, windschermen en beschermhoezen zijn eenvoudig te bestellen via Zandri.nl. Daarnaast verkoopt Zandri.nl ook onderdelen zoals remblokken, cilinders, bougies, accu’s en complete motorblokken. Daarmee heeft Zandri.nl het grootste assortiment in scooteronderdelen online. Veel scooteronderdelen zijn te bestellen als zowel origineel als imitatie (replica).

Zandri.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van scooteronderdelen. Er is veel tijd en energie besteed in het categoriseren van de productendatabase en deze te voorzien van informatie zoals aanbiedingsteksten, montage-video's en gerelateerde producten.

Ervaringen (7)


Gebruiker eric
13 maanden geleden
eric

PAS OP VOORAL NIKS KOPEN HIER

U BENT GEWAARSCHUWD, VOORAL NIKS KOPEN HIER
Uitlaat (volgens website, en factuur correcte model) opgehaald bij Zandri , want ik woon in de buurt. Omdat de uitlaat niet blijkt te passen ga ik weer naar Zandri in groesbeek. De mensen achter de balie vertellen mij doodleuk dat ik de uitlaat maar weer mee moet nemen en op moet sturen, want ze hebben er naar eigen zeggen geen verstand van, nu bij de balie afgeven kan niet.
Zou ik de uitlaat op moeten sturen (ik kreeg er geen doos bij alleen een stuk noppenfolie)
In een doos die ik er niet bij heb gekregen , weer lang moeten wachten ,en zou ik óók nog eens porto kosten moeten gaan betalen terwijl ik nu voor de balie sta.
Ik heb het ding uit frustratie maar achergelaten op de balie, met deze mensen wil ik nooit meer iets te maken hebben, waarschijnlijk zijn ze ontzettend blij dat ze weer een paar euro” verdiend” hebben…..
Wat een vervelend en ontzettend slecht bedrijf. EEN WAARDELOOS BEDRIJF VOORAL NIKS BIJ KOPEN !!


Gebruiker Alwin van Lierop
20 maanden geleden
Alwin van Lierop

Nemen niks retour!

Koop hier niks alle retouren worden geweigerd. Schokbreker besteld nooit gemonteerd geweest. Stuur hem retour wordt retour geweigerd. Zou gemonteerd zijn met wat wazige fotos als bewijs. Nadat ik alles weer terug ontvangen heb. Zit er een briefje bij dat een medewerker twijfeld of het wel gemonteerd is daadwerkelijk. Waardeloos bedrijf geworden. In het verleden zo veel besteld en dan voor leugenaar worden uitgemaakt. Koop liever elders of bij de lokale scooter / bromfietszaak


Gebruiker Steef
27 maanden geleden
Steef

Uitlaat retour, toch geen geld terug

Slecht bedrijf, kennis iets gekocht wat zou moeten passen. Bleek niet zo te zijn, fout van hun en hun erkende dit ook (zwart op wit). Foto's gestuurd dat het wel gemonteerd was maar niet paste.. dit maakte niks uit en ze zou geld terug krijgen (ze hebben fotos ontvangen van beschadiging). Terug gestuurd en krijg je bericht "nee nemen hem niet retour en of je 6 euro wilt overmaken om het weer terug naar haar te sturen"....

Typisch zo'n bedrijf wat oplicht met retour praktijken. Ze gaan nog bericht krijgen, aangezien alles op mail beschreven is dat het hun fout is en geld alsnog terug kregen ondanks welke beschadiging ook, omdat het volgens hun zou moeten passen.


Gebruiker Niet kopen hier!
29 maanden geleden
Niet kopen hier!

Ze versturen niets, en je hoort ze ook niet!

Helaas ben ik ook opgelicht door hun. Blijkbaar zijn er meerdere aangiftes tegen hun. Op de site aangeven is op voorraad maar niets versturen. Naar je geld kan je fluiten. Hopelijk trapt hier niemand meer in!


Gebruiker Tim
34 maanden geleden
Tim

BEGRENZER die na 2x al niet meer begrensd

Ik heb een CDI (begrenzer) gekocht met afstandsbediening voor €106(!) want zo word vermeld op de website op deze manier kan je NOOIT een WOK melding krijgen.

Eindstand na 2x me scooter te hebben gestart begrensd de begrenzer al niet meer. Dus als ik staande gehouden was had ik een WOK melding gehad en honderden euro’s boeten.

Nu mocht ik hem terug sturen ik blij, vertrouwen hersteld. Tot dat ik paar dagen later een nieuwe toegestuurd krijg. Ik opbellen want zoals je kan verwachten ben ik het vertrouwen verloren in het product. Ik bellen naar de klantenservice en daar word aangegeven dat ik WETTELIJK geen recht heb op geld terug. Dus dat gaan ze niet doen.

Dus ik kan fluiten naar me 106 euro en ik moet maar vertrouwen hebben in een begrenzer die er na 2 dagen al mee ophield met alle risico van dien. Ik heb al mijn onderdelen en gereedschap gekocht bij Zandri. Maar mijn klandizie word duidelijk niet gewaardeerd. Ik hoop dat ik alsnog me geld terug krijg maar tot die tijd koop ik helemaal niks meer daar en raad ik iedereen af daar wat te kopen.

Ik heb nog niet eerder zo weinig begrip van een bedrijf gehad.
Tim


Gebruiker Richatd
43 maanden geleden
Richatd

Womdsherm

Zo netjes bestellen idail afrekenen, volgende dag in huis wat ik bestelde, geweldig goed bedrijf waar gerust kan bestellen, toppie..


Gebruiker Sander
48 maanden geleden
Sander

Slecht service, geen garantie en duur!

Ik had bij Zandri een YSS Schokbreker voor Vespa gekocht. Na deze een paar maanden gebruikt te hebben brak de schokbreker af na een noodstop.
Dit was ruim binnen de garantie periode.
Volgens Zandri is dat dit niet mogelijk en daarom geven ze geen garantie.
Komt nog bij dat ze erg duur zijn, het is beter om even verder te zoeken voor betere prijzen.
Koop hier iig niets!!!