Airportparking.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Airportparking.nl biedt de mogelijkheid om nabij Schiphol de auto op een veilige manier te parkeren. Er kan door de klant zelf gekozen worden of hun auto binnen of buiten geparkeerd wordt. De auto's worden geparkeerd op een afgesloten en met camera's bewaakt terrein.

Of men nu op vakantie gaat, een zakelijke reis maakt, of voor andere doeleinden vanaf Schiphol vertrekt, Airportparking.nl let op de auto's van hun klanten en ze zorgen er voor dat de klanten binnen 10 minuten bij de juiste vertrekhal staat met behulp van hun luxe shuttlebussen.

Terwijl de bagage wordt overgezet van de auto's naar de shuttlebussen, kan de klant binnen een gratis een kop koffie nemen, nog een sanitaire stop plegen en de laatste actuele vluchtinformatie raadplegen. Bij terugkomst zorgt Airportparking.nl ervoor dat de klant binnen 10 minuten wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar de parking, waar de auto weer klaar staat voor vertrek.

Waarom Airport Parking Services?
• Goedkoop parkeren bij Schiphol, betrouwbaar en voordelig, 24uur per dag;
• Binnen parkeren in de afgesloten en met camera's bewaakte parkeergarage;
• Buiten parkeren op het beveiligde en afgesloten parkeerdek boven op de parkeergarage;
• Zeer makkelijk te vinden, geen gezoek naar afgelegen terreinen, of over donkere polderweggetjes, direct gelegen aan de afslag van de rijksweg A4;
• Goede service, we helpen de klanten met het tillen van de koffers, gratis koffie!;
• Inclusief luxe shuttle service en in circa 9 minuten naar- en van Schiphol. Meerdere bussen zijn beschikbaar;
• Geen wachttijden, wij brengen de klant direct naar de juiste vertrekhal.

Ervaring (1)


Gebruiker Bert Frederik
49 maanden geleden
Bert Frederik

Luxe shuttle

Zeker lux