AP-Tuning.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

AP-tuning.nl is dé webshop met de goedkoopste carrosserie delen voor elke personen auto. Deze webshop is de absolute prijsvechter op het gebied van koplampen, achterlichten, motorkappen, bumpers en andere onderdelen.

AP Tuning biedt het breedste assortiment met de laagste prijs. Dit garandeert AP Tuning in de vorm van de laagste prijs garantie.

Ervaringen (3)


Gebruiker Gary
49 maanden geleden
Gary

AP-TUNING

TUNING!!!!!

Ik kan bijna een boekwerk schrijven over dit bedrijf. Na weken wachten, liever gezegd maanden, is de situatie nog steeds niet opgelost. Reageren op de mail doen ze nauwelijks.

11 december heeft mijn vrouw 2 sets lichten besteld, voor en achter. Dan komt er een mail met kentekencheck om te verifiëren. 19 december komen de sets binnen. Vrouwlief pakt ze uit om daarna los in te pakken voor onder de kerstboom.

Medio januari is het redelijk weer om de lichten te monteren en wat blijkt??? Verkeerd type achterlichten. Dan begint de saga.

1 het was net buiten de omruilgarantie
2 de originele doos was er niet meer (door de kentekencheck zou je verwachten dat je het correcte set hebt)
3 op een zeer botte manier behandeld worden door de chat, mail en telefoon van de klantenservice
4 lichten konden in eerste instantie niet terug maar wel korting op een ander set!?
5 na het plaatsen van reviews over dit verhaal werd er behoorlijk om heen gedraaid maar na een hoop mails waarvan ik de tel kwijt ben (circa 45), wilde ze ineens wel omruilen maar dan moesten de reviews verwijderd worden! Om de zaak op te lossen is dit dan ook gedaan.
6 inmiddels zijn we weer weken verder en de verkeerde lichten zijn al lang teruggestuurd maar nog steeds geen nieuw set en wederom geen reactie op de mail of wat dan ook.
7 alle ontelbare uren en frustraties die er nu inzitten is blijkbaar vrijwilligerswerk. Om maar niet over de stress te praten.

Door dit alles kan ik alleen naar zeggen dat dit bedrijf echt eens goed moet gaan nadenken waar zij mee bezig zijn. Ongetwijfeld komt er straks weer een bericht van ze met de meest vreemde smoezen bijvoorbeeld dat het erg druk is in de retourafdeling (Dit is al eerder gezegd en of dat nou zo'n goed teken is??) Of dat het retourset onvindbaar is, het nieuwe set lichten niet op voorraad is terwijl ze deze eerder wel hadden etc.

Ik trap er niet meer in. Misschien krijg ik wel nooit meer de zaak opgelost maar dat terzijde. Het is dat ik de koplampen ook niet meer kan retouren want ik ben AP-TUNING helemaal beu!

Een hele uitgebreide review en hopelijk heeft een potentiële koper hier iets aan! S6 voor als het verkeerd gaat!


Gebruiker M. Marteros
60 maanden geleden
M. Marteros

Malafide praktijken

Op 27 februari 2019 heb ik een voorbumper van een Opel Corsa D besteld via de website https://ap-tuning.nl/. Ik heb een bedrag van €63,40 (€53,40 + €10,- verzendkosten) overgemaakt. Volgende dag krijg ik een mail dat ik extra €15,- moet betalen voor het verzenden. Ze beloven de volgende dag te leveren. Een week later nog steeds niks ontvangen en ik heb de bestelling telefonisch geannuleerd met het verzoek om mijn geld terug te boeken. Toch krijg ik de bumper binnen, wat ook nog eens een verkeerde bumper blijkt te zijn. Weer gebeld om de bumper op te halen en mijn geld terug te storten, krijg ik te horen dat ik €25,- moet betalen en 15% wordt ingehouden als annuleringskosten. Ze vroegen telkens een foto van de bumper, inmiddels verstuurd en nu vragen ze om een foto van de verpakking met sticker van verzending. Het blijft maar doorgaan en ze willen mijn geld niet terug geven.


Gebruiker Leendert
70 maanden geleden
Leendert

Voorbumper t5

Zeer slecht. Heb er zaterdag een voorbumper besteld. De woensdag er op kreeg ik pas bericht of dit wel de juiste was voor de auto(volgens kenteken check). Hierop heb ik geantwoord dat dit de juiste is. De donderdag kreeg ik bericht dat de bumper niet leverbaar is! Terwijl ze voorradig in de webshop staan! Normaal gesproken had ik de bumper in huis kunnen hebben in de levertijden van 3tot 5 werkdagen. Ook nog dikke wachtijden bij telefonisch contact en slechte klantenservice Slechte ervaring!