AP-Tuning.nl ervaringen

( 3 Ervaringen )

AP-tuning.nl is dé webshop met de goedkoopste carrosserie delen voor elke personen auto. Deze webshop is de absolute prijsvechter op het gebied van koplampen, achterlichten, motorkappen, bumpers en andere onderdelen.

AP Tuning biedt het breedste assortiment met de laagste prijs. Dit garandeert AP Tuning in de vorm van de laagste prijs garantie.

Ervaringen (3)


M. Marteros
5 Maanden geleden

Malafide praktijken

Op 27 februari 2019 heb ik een voorbumper van een Opel Corsa D besteld via de website https://ap-tuning.nl/. Ik heb een bedrag van €63,40 (€53,40 + €10,- verzendkosten) overgemaakt. Volgende dag krijg ik een mail dat ik extra €15,- moet betalen voor het verzenden. Ze beloven de volgende dag te leveren. Een week later nog steeds niks ontvangen en ik heb de bestelling telefonisch geannuleerd met het verzoek om mijn geld terug te boeken. Toch krijg ik de bumper binnen, wat ook nog eens een verkeerde bumper blijkt te zijn. Weer gebeld om de bumper op te halen en mijn geld terug te storten, krijg ik te horen dat ik €25,- moet betalen en 15% wordt ingehouden als annuleringskosten. Ze vroegen telkens een foto van de bumper, inmiddels verstuurd en nu vragen ze om een foto van de verpakking met sticker van verzending. Het blijft maar doorgaan en ze willen mijn geld niet terug geven.

Leendert
15 Maanden geleden

Voorbumper t5

Zeer slecht. Heb er zaterdag een voorbumper besteld. De woensdag er op kreeg ik pas bericht of dit wel de juiste was voor de auto(volgens kenteken check). Hierop heb ik geantwoord dat dit de juiste is. De donderdag kreeg ik bericht dat de bumper niet leverbaar is! Terwijl ze voorradig in de webshop staan! Normaal gesproken had ik de bumper in huis kunnen hebben in de levertijden van 3tot 5 werkdagen. Ook nog dikke wachtijden bij telefonisch contact en slechte klantenservice Slechte ervaring!

Thijs Kwakman
22 Maanden geleden

AP- Tuning

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?