Parkmobile ervaringen

( 4 Ervaringen )

Met Parkmobile hoeft jouw bezoeker nooit meer van tevoren in te schatten hoeveel parkeertijd hij nodig heeft en heeft hij geen ongemak meer met kleingeld, pinpas of het zoeken naar een automaat.

Bovendien hoeft hij niet meer terug om extra geld erin te gooien of zijn kenteken in te toetsen voor een parkeerkaartje. En nog belangrijker: nooit meer een parkeerboete! Met Parkmobile melden gebruikers een parkeeractie aan en af via de mobiele telefoon. Dit kan door bellen, sms’en, internet of via de Parkmobile App voor iPhone en Android (en Windows Phone).

Met Parkmobile kunnen gebruikers momenteel al in meer dan 170 steden en in ruim 80 garages in Nederland en België terecht waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag maar bijvoorbeeld ook Purmerend, Haarlem, Eindhoven, Zeist en Oss. Kortom, Parkmobile is de slimste optie wanneer gebruikers willen parkeren zonder rompslomp.

Gebruikers betalen geen minuut teveel parkeergeld, Gebruikers rekenen maandelijks achteraf af via creditcard of automatische incasso. Nooit meer een parkeerboete. Abonnement is niet verplicht, maar wel goedkoper als men 8x of meer parkeert per maand.

Ervaringen (4)


Joseph van Breukelen
15 Maanden geleden

Buitengewoon super echt TOP

snelle levering, makkelijk betalen, gewoon makkelijk en snel zoals het overal zou moeten zijn

Annelise van den Tillaart
17 Maanden geleden

Slecht

De park app werkt niet bij mij, heel traag en valt snel uit.

Alice Bakker
18 Maanden geleden

Precies wat ze zeggen

vriendelijk behandeld zeker een aanrader

Mike Willems
46 Maanden geleden

Parkmobile

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?