Destrandhanddoek.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

De strandhanddoeken van Destrandhanddoek.nl zijn de ultieme accessoires voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Destrandhanddoek.nl bestaat sinds juni 2010 en heeft sinds die tijd in alle tijdschriften op het gebied van fashion, lifestyle en wonen gestaan. De klap op de vuurpijl kwam in 2012 toen Linda Destrandhanddoek.nl verkoos tot 1 van haar favorites.

De strandhanddoeken bestaan uit een dubbelzijdig badlaken welke aan de ene kant bestaat uit een Kikoy doek en aan de andere kant een badstoffen handdoek heeft. Dankzij deze combinatie zijn de strandhanddoeken van Destrandhanddoek.nl niet alleen heel praktisch, maar ook erg mooi om te zien.

Een strandhanddoek van Destrandhanddoek.nl voldoet aan alle eisen die de moderne & modebewuste vakantieganger heeft. Groot genoeg om op te kunnen liggen, snel droog in de zon en dankzij het prachtig gekleurde Kikoy doek ideaal om te gebruiken als pareo. Daarnaast bevatten de strandhanddoeken een ingenaaid zakje voor sleutels, geld en/of mobiel.

De strandhanddoeken van Destrandhanddoek.nl zijn verkrijgbaar in vier soorten en maten:
• Original: 160x90cm.
• Soft: 180x102cm.
• Kids: Original: 120x65cm & Soft 176x75cm.
• XL: 245x130cm.

KIKOY
Het uit Afrika afkomstige Kikoy doek is gemaakt van 100% katoen en kent een lange traditie langs de kust van Kenia en Tanzania. Arabische handelslieden droegen het Kikoy doek in plaats van een broek vanwege de warmte en hoge luchtvochtigheidsgraad. De Kikoy doeken worden geweven in een breed scala aan kleuren of vrolijke streepdessins. Van klassieke neutrals en prettige pastels tot knallende zomerkleuren. Aan het zachte Kikoy doek zit, in een bijpassende kleur, een sneldrogende badstoffen handdoek vastgestikt.

Bestellingen voor 15.00 zullen de volgende dag via PostNL geleverd worden.

Ervaring (1)


Gebruiker Erick Snels
47 maanden geleden
Erick Snels

super snel gekregen

Wat wil een mens nog meer.