KringloopEnergie ervaringen

( 1 Ervaring )

Uit restafval halen we energie! HVC start met KringloopEnergie.

Vanaf maart 2016 is HVC, het grootste niet-commerciële afval-, grondstoffen- en energiebedrijf in Nederland, gestart met de verkoop van KringloopEnergie. Duurzame elektriciteit uit biomassa, wind en zon is vanaf nu voor iedereen in Nederland beschikbaar.

KringloopEnergie biedt een aantrekkelijk alternatief voor consumenten die op een andere energieleverancier over willen stappen.

KringloopEnergie is energie die in de directe nabijheid van de consument aanwezig is, omdat het wordt gemaakt van afval uit de ‘grijze bak’, aangevuld met energie uit andere duurzame bronnen als biomassa, wind en zon.

Met KringloopEnergie wil HVC de cirkel rondmaken en schone energie op een transparante en eerlijke manier terugleveren aan de klant. HVC KringloopEnergie:Elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen, hierdoor behoren de prijzen tot de laagste in de energiemarkt.

Vaste leveringskosten die dalen naarmate iemand langer klant is; we belonen loyaliteit. We zijn niet alleen duurzaam, maar ook dichtbij door de transparante herkomst en voor een eerlijke prijs. Onze klant is verzekerd van een lage prijs en overstappen is niet meer nodig.

KringloopEnergie onder de aandacht, help hieraan mee!

Samen gaan we voor een duurzame toekomst en brengen we de circulaire economie van morgen tot stand. Door zoveel mogelijk hergebruik van afval en energieopwekking uit duurzame bronnen als biomassa, wind en zon.

Afval & energie. Samen halen we eruit wat erin zit!

Ervaring (1)


Gebruiker Marco
50 maanden geleden
Marco

Goedkoop

Goedkope stroom en klantvriendelijk.