Zelfstroom ervaringen

( 5 Ervaringen )

Zelfstroom is de eerste leverancier van Nederland die particulieren helpt om zelf stroom op te wekken door gebruik te maken van zonnepanelen en die de aanvullende energie tegen kostprijs levert.

Zelfstroom laat zien dat duurzaam en zelfvoorzienend zijn heel makkelijk, goedkoop en wél flexibel is. Dat doel staat voorop. Samen zorgen voor een duurzamere wereld. Gewoon omdat het kan. Zonder dat consumenten daar meer voor hoeven betalen.

Zelfstroom is een speler in de markt van energie die het anders doet. We maken het makkelijk, we geven flexibiliteit en consumenten kunnen tot wel 65% besparen op maandelijkse kosten. Zó maken wij, samen, de wereld duurzaam.

Zelfstroom biedt uiteraard vernieuwende mogelijkheden in de markt van energie. Het is de eerste die het huren van zonnepanelen mogelijk maakt. Dus hoeft de consument niet vooraf een hoge investering te doen.

Daarnaast is Zelfstroom de eerste en enige leverancier in de markt die energie en gas tegen kostprijs levert, en aan deze service niets hoeft te verdienen; dus ook geen addertjes onder het gras- zoals hoog vastrecht, of hogere kosten na 1 jaar.

Zelfstroom levert de beste design zonnepanelen, vakkundig gemonteerd. Een alles-in-een- energierekening is mogelijk. En flexibiliteit: een verhuisservice, inruilmogelijkheden van je panelen.

Ervaringen (5)


David
7 Maanden geleden

Heerlijke personeel!

Vriendelijke klantenservice, gelijk geholpen en geld teruggekregen.

Maud
8 Maanden geleden

vriendelijk personeel!

gewoon een goed bedrijf met goede produkten.

Chantal Hardenberg
8 Maanden geleden

Snelle levering

Duimpje omhoog voor jullie hele team!

Kicky Aktas
8 Maanden geleden

fijn gevoel

Erg mooie en overzichtelijke website, ruime keuze aan producten

Kevin de Groot
40 Maanden geleden

zelfstroom

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?