Zelfstroom ervaringen

( 1 Ervaring )

Zelfstroom is de eerste leverancier van Nederland die particulieren helpt om zelf stroom op te wekken door gebruik te maken van zonnepanelen en die de aanvullende energie tegen kostprijs levert.

Zelfstroom laat zien dat duurzaam en zelfvoorzienend zijn heel makkelijk, goedkoop en wél flexibel is. Dat doel staat voorop. Samen zorgen voor een duurzamere wereld. Gewoon omdat het kan. Zonder dat consumenten daar meer voor hoeven betalen.

Zelfstroom is een speler in de markt van energie die het anders doet. We maken het makkelijk, we geven flexibiliteit en consumenten kunnen tot wel 65% besparen op maandelijkse kosten. Zó maken wij, samen, de wereld duurzaam.

Zelfstroom biedt uiteraard vernieuwende mogelijkheden in de markt van energie. Het is de eerste die het huren van zonnepanelen mogelijk maakt. Dus hoeft de consument niet vooraf een hoge investering te doen.

Daarnaast is Zelfstroom de eerste en enige leverancier in de markt die energie en gas tegen kostprijs levert, en aan deze service niets hoeft te verdienen; dus ook geen addertjes onder het gras- zoals hoog vastrecht, of hogere kosten na 1 jaar.

Zelfstroom levert de beste design zonnepanelen, vakkundig gemonteerd. Een alles-in-een- energierekening is mogelijk. En flexibiliteit: een verhuisservice, inruilmogelijkheden van je panelen.

Ervaring (1)


Gebruiker Mark de Jong
30 maanden geleden
Mark de Jong

Incompetent bedrijf

Poeh, waar moet ik beginnen. Bij de installatie lieten ze het betonblok van de lift op mijn dak vallen. Schade. Ik heb nu de laatste 2 jaar uitval. Het heeft een half jaar geduurd voordat ik ze kon overtuigen dat het niet aan de netbeheerder lag, maar aan de installatie. Uiteindelijk hebben ze het toegegeven. Vervolgens kwam er een team om een nieuwe kabel te trekken. Is hen niet gelukt na een halve dag klooien met drie man. Bestaande kabel verwijderd dus ik zat zonder stroomopwekking. Ik zou teruggebeld worden voor een nieuwe afspraak. Na 2 weken zelf maar gebeld en moest echt boos worden om ze zo snel mogelijk te laten komen. Ze zijn gisteren geweest met weer drie anderen en ook hen is het niet gelukt een kabel te trekken. Ze gaven het heel snel op. Ik moest maar een specialist inschakelen. Heb vandaag met mijn buurman de kabel zelf getrokken, zonder problemen! Monteur had aangegeven dat het echt een probleem van de installatie was en dat ik recht op schadevergoeding heb. Dat is uiteindelijk in behandeling genomen, maar nooit meer wat van gehoord. Net gebeld en er wordt glashard beweerd dat het aan het net ligt in combinatie met de buren en dat ik geen recht op een vergoeding heb. Ik ben klaar met deze partij!