LeasePlan ervaringen

( 1 Ervaring )

LeasePlan levert wagenparkbeheer in de breedste zin van het woord.

De (zaken)auto vormt voor ons de basis voor mobiliteit. LeasePlan werkt continue aan slimmere, schonere en efficiëntere (auto) mobiliteitsoplossingen. Met ruim 120.000 voertuigen biedt LeasePlan Nederland alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant.

Van personen- tot bedrijfswagens voor de ZZP-er, het MKB en multinationals. In een volwassen markt maakt LeasePlan leasen eenvoudig. It’s easier to LeasePlan. LeasePlan Nederland is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation en is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. LeasePlan Corporation is actief in 32 landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing.

LeasePlanDirect.nl richt zich speciaal op eenmanszaken en MKB ondernemingen. Onze producten en processen zijn daar dan ook helemaal op ingericht. Door het gebruik van internet houden wij de interactie en responssnelheid hoog, tegen lage kosten. Dit vertaalt zich in zeer scherpe prijzen voor de ondernemer.Tijdens de superdeals (4x per jaar) zijn de leasetarieven van de meest populaire leaseauto’s tijdelijk extra laag. De superdeals van dit moment zijn de Volvo V40, Mitsubishi Outlander PHEV, Renault Clio, Renault Twingo, Mercedes-Benz C-klasse Estate en Ford Transit Connect.

Ervaring (1)


Gebruiker Filthy Fine
25 maanden geleden
Filthy Fine

Leaseplan wilt gestolen auto niet afmelden en informeerde niet bij terugvinden!!

In Januari 2019 was mijn leaseauto gestolen en kreeg geen vervangend vervoer noch een nieuw contract. 5 maanden later in Mei kreeg ik een factuur van TKB incasso dat ik €9.500 moest betalen zonder uitleg waarom. Leaseplan wilde mij niet te woord staan. Ze zeiden we hebben het uit handen gegeven aan TKB incasso. Ik heb een specificatie gevraagd en daar zag ik opslagkosten staan bij berging in Amsterdam.

Ik heb meteen gebeld en meneer van Bergnet vertelde mij dat de auto al vanaf Januari bij hem staat en mij niet mocht contacten. Mijn webshop spullen en privé zaken zaten nog in de auto. Ik heb dit gefilmd. De auto stond inmiddels 6 maanden buiten geparkeerd bij Bergnet. Open!!!!

Ik heb de Politie en RDW gebeld en zij vertelden mij dat de auto nog als gestolen staat opgegeven!!

Bergnet vertelde dat Leaseplan afstand wilde doen van de auto en hij een koper had maar omdat de auto nog als gestolen staat opgegeven kon de koop niet doorgaan.

Ik heb Leaseplan meerdere malen gevraagd waarom zij de auto stiekem hadden verstopt buiten en open!! en mij niet wilden informeren.
Leaseplan mailde dat alles één miscommunicatie was. Op de vraag waarom de auto nog steeds als gestolen staat opgegeven wilden zij geen antwoord geven.

Inmiddels waren wij 9 maanden verder in Augustus 2019 en de auto stond bij RDW nog steeds als gestolen opgegeven.

Ik heb alle foto’s en video’s en telefoon opnames en de bewijzen van RDW op mijn LinkedIn gepost, gezien Leaseplan niet meer bereikbaar was. Ik kreeg zelfs een medewerker aan de lijn van bijzonder beheer die vertelde dat zijn naam “doet niet toe hoe ik heet” was.
Ongelooflijk.

Mijn post op Linkedin had een weergave van 55.000 views en is 73 x gedeeld ,waarop Leaseplan mij een mail stuurde dat ze mij gaan aanklagen voor laster!!
Maar stonden ineens wel open voor een gesprek. Dit heb ik ook opgenomen!!

Daar was aangegeven dat ze alles zouden kwijtschelden en kreeg dit ook per mail bevestigd. Maar dan moet ik stoppen met mailen over waarom de auto nog als gestolen staat opgegeven of waarom ze mij niet hebben gemeld dat de auto was terug gevonden!

Op de dag van het gesprek stond de auto nog steeds als gestolen opgegeven !!
Ze zeiden dat het “lastig” was om de auto bij de Politie af te melden. (fraude gewoon:)

Nu is het 2020 en 1 jaar later, ontvang ik een mail met een factuur van €3.400!!
Betreft: Dagwaarde van de auto.

Leaseplan waar zijn jullie mee bezig?! Ik heb schade geleden door mijn gestolen auto met mijn webshop spullen! Deels kon ik pakken gezien de auto na 9 maanden nog buiten en open was geparkeerd. Ik kreeg na de diefstal ook geen ander alternatief. Terwijl ik 0 openstaande lease facturen open had staan!! Ik heb extra kosten gemaakt, jullie hebben gefraudeerd.

Punt.