LeasePlan ervaringen

( 1 Ervaring )

LeasePlan levert wagenparkbeheer in de breedste zin van het woord.

De (zaken)auto vormt voor ons de basis voor mobiliteit. LeasePlan werkt continue aan slimmere, schonere en efficiëntere (auto) mobiliteitsoplossingen. Met ruim 120.000 voertuigen biedt LeasePlan Nederland alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant.

Van personen- tot bedrijfswagens voor de ZZP-er, het MKB en multinationals. In een volwassen markt maakt LeasePlan leasen eenvoudig. It’s easier to LeasePlan. LeasePlan Nederland is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation en is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. LeasePlan Corporation is actief in 32 landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing.

LeasePlanDirect.nl richt zich speciaal op eenmanszaken en MKB ondernemingen. Onze producten en processen zijn daar dan ook helemaal op ingericht. Door het gebruik van internet houden wij de interactie en responssnelheid hoog, tegen lage kosten. Dit vertaalt zich in zeer scherpe prijzen voor de ondernemer.Tijdens de superdeals (4x per jaar) zijn de leasetarieven van de meest populaire leaseauto’s tijdelijk extra laag. De superdeals van dit moment zijn de Volvo V40, Mitsubishi Outlander PHEV, Renault Clio, Renault Twingo, Mercedes-Benz C-klasse Estate en Ford Transit Connect.

Ervaring (1)


Gebruiker Berg
19 maanden geleden
Berg

Blijf hier weg

BLIJF HIER WEG!!!!! Bij inleveren 1 groot drama. Zij verdienen nog bij het inleveren geld aan de auto of in ieder geval dat de kosten voor het inleveren zijn gedekt. Eigenlijk kun je de auto niet gebruiken want ze zoeken naar alles wat ze kunnen vinden. Wij hebben zowat een splinternieuwe auto ingeleverd 4 jaar oud 20.000 kilometer op de teller. Gewassen en gepoetst. En je raadt het al we kunnen betalen! 150 euro net zoals meer mensen. Heel toevallig....Oplichters zijn het! Bezwaar hebben ze zogenaamd niet ontvangen en er is geen fatsoenlijke communicatie met ze mogelijk.