Musthaves.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Musthaves.nl is een snelgroeiende webshop waar dagelijks nieuwe producten te vinden zijn en waar het aanbod in designmerken alleen maar alleen maar wordt uitgebreid. Op Musthaves.nl vindt men alles voor in én om de woning. Denk hierbij aan een ruim assortiment items voor de garderobe, de mooiste verlichting, buitenmeubelen voor lange zwoele zomeravonden en de fijnste zitmeubelen.

Woonaccessoires
Musthaves.nl is de ideale webshop voor de inrichting van zowel woon als badkamer. Met een enorm ruim assortiment aan accessoires zoals sierkussens, kaarsen, muurdecoratie, fotolijsten, servies, wijnrekken, (badkamer-)spiegels en veel andere items zit er altijd wel iets bij naar elke smaak en elk budget. Een greep uit de topmerken binnen deze categorie: MUUTO, Zuiver, Seletti, Zack, HAY, Zuiver, Droog e.v.a.

Verlichting
Bij Musthaves.nl vindt men een ruim assortiment van meer dan 1800 hanglampen, wandlampen, spots, plafondlampen, tafellampen, kroonluchter en vloerlampen. Musthaves.nl heeft hanglampen van vele topmerken. Zo verkoopt Musthaves.nl de mooiste eyecatchers van Kartell, Muuto, VITA, Graypants, Seletti, Zuiver, Oluce, Northern Lighting, Marset e.v.a.

Meubelen
Voor de mooiste meubelen is Musthaves.nl de uitkomst. Denk hierbij aan het fijnste zitmeubilair: vind bij Musthaves.nl onder andere bankstellen, loveseats, hoekbanken en loungebanken. Ook is Musthaves.nl de partner om het interieur compleet te maken met design kasten, eettafels, bijzettafeltjes, boekenkasten, kledingkasten, bedden , bartafels en -krukken. De topmerken die je bij ons vind zijn onder andere BePureHome, Woood, Zuiver, Design on Stock, La Forma, Kartell, Bodilson, String e.v.a.

USP's
– Groot aanbod tegen concurrerende prijzen.
– Gratis verzending in NL & Be.
– Bezorging op afspraak voor grote artikelen.
– Hoge klantenbeoordeling.
– Hoge servicegraad.

Ervaring (1)


Gebruiker Jan
41 maanden geleden
Jan

perfect geregeld

Gewoon goed.