OSW ervaringen

( 3 Ervaringen )

OSW is een online platform waarop particulieren en bedrijven hun voertuigen kunnen aanbieden. De occasion makelaars van OSW gaan vervolgens aan de slag om deze voertuigen te verkopen aan bedrijven die zijn aangesloten. Eenvoudiger en sneller kan een voertuig niet verkocht worden.

Onze ervaring is dat wanneer een bezoeker op het platform komt, dan de kans zeer groot is (1 op de 5) dat deze ook daadwerkelijk het formulier invult. De reden hiervoor is dat het voor de particulieren en bedrijven een volledig gratis en vrijblijvende dienstverlening is. Het is dus altijd interessant en de moeite waard voor degene die zijn voertuig wil verkopen.

Ervaringen (3)


Gebruiker Engelhard
57 maanden geleden
Engelhard

Ophalen sloopauto

WAARDELOOS!! duurt lang voordat er contact
Is met het desbetreffende sloopbedrijf.
Heb er een aantal keer over moeten bellen wanneer de auto werd opgehaald.
Antwoord was wij doen niet de planning je moet zelf maar bellen met de sloper.
Ik dacht automakelaar dan ben je van alles af want het word regelt. Uiteindelijk heb je overeenstemming over de prijs met de makelaar en is dit dus het aanspreekpunt die de boel moet regelen.
Acht dagen op moeten wachten voordat de auto nu eindelijk is opgehaald met veel moeite.
De chauffeur wist niet dat de auto niet meer reed (aangegeven bij OSW en per de mail bevestigd) en zei dat ie geen bergingsbedrijf was. Ben echt zeer ontevreden. Advies: zelf autosloperij regelen dan ben je er er met 1 á 2 dagen vanaf.
H.S. EngelhardGebruiker Rcm
58 maanden geleden
Rcm

Camper te koop

Worden heel vriendelijk te woord gestaan hopen snel wat te horen


Gebruiker Danny
59 maanden geleden
Danny

Kansloos

Wat een moffe daar lage bieding als je het een paar maal probeert krijg je een hoge bieding als je geluk heb dan nog let op kan tot 21 dagen duuren hoeft niet en dan wil ze er ok nog geld van af doen al is het veel of niet geen dupie bij mij als het niet waart is moet je gewoon niet kopen blijven zoeken afkraken kortom prijs drukken kijken ze ok nog raar contrakt veeg ik dan ok mijn reet aan af prijs is prijs parteidighijd van osw blijf er weg bespaar een hoop allende KANSLOOS