Pilotxenonshop.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Pilotxenonshop.com is dé specialist in kwaliteitsverlichting voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Pilotxenonshop.com staat bekend om de xenon ombouwkits waarmee mensen kinderlijk eenvoudig een halogeen koplamp kunnen ombouwen tot xenon koplamp zodat de verlichting tot 70% meer licht geeft dan met standaard halogeenlampen.

Met ruim 9 jaar ervaring in xenon en led verlichting voor alle auto’s motoren en trucks is Pilotxenonshop.com de grootste online reseller van het kwaliteitsmerk Pilot xenon. De in Nederland ontwikkelde producten zijn de enigste zijn soort waarvan met 100% zekerheid gezegd kan worden dat ze op elk voertuig werken zonder storingen en defecten in boordcomputers. Dit in tegenstelling tot concurrerende merken.

Pilotxenonshop.com biedt haar klanten een laagste prijsgarantie en een 100% installatiegarantie van al onze producten. Daarnaast beschikken ze over een gratis telefonische helpdesk. Ook kunnen consumenten hun aangekochte product bij laten installeren door een vakkundige monteur.

Bestellingen bij Pilotxenonshop.com worden mits op voorraad binnen één werkdag geleverd en kunnen betaald worden met een breed scala aan betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, creditcard et cetera. Ook achteraf betalen is mogelijk.

Ervaring (1)


Gebruiker Madison
47 maanden geleden
Madison

super makkelijk en altijd goed

Wat een fijn bedrijf, ben blij met de service.