Yellowbrick ervaringen

( 2 Ervaringen )

Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en biedt sinds 2006 mobiel parkeren aan. Mobiel parkeren is al in meer dan 135 steden mogelijk. Particuliere en zakelijke klanten bricken op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. Sinds 2013 is bricken ook mogelijk in België. Yellowbrick werkt samen met onder andere ANWB, FBTO, Hertz, ICS, Shell en Travelcard.

Je wilt in Apeldoorn overal makkelijk parkeren en besteedt liever geen tijd aan het betalen van parkeergeld. Dan is bricken iets voor jou: het starten en stoppen van de parkeertijd met je mobiele telefoon.Dit kan op 3 manieren; door te bellen met het 088-nummer, door de app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick.

Aan je kenteken ziet handhaving dat je met Yellowbrick parkeert. Je betaalt achteraf aan Yellowbrick via automatische incasso of creditcard en daar krijg je een digitale factuur met btw-specificatie van. Dat is pas makkelijk declareren.

Ervaringen (2)


Gebruiker Joëlle
35 maanden geleden
Joëlle

Storingen in de app en slechte service

Ik heb eerder nooit problemen gehad met Yellowbrick. De laatste twee weken compenseren echter alles. Inmiddels heb ik twee boetes omdat de app niet naar behoren werkt. De gemeente wijst naar Yellowbrick. Yellowbrick wijst terug naar jou. €150,- armer. Na een half uur in de wacht bij de klantenservice zeggen ze dat het mijn eigen probleem is. Ik zou de oude app hebben en moest maar een screenshot hebben gemaakt. Wie gaat er vanuit dat je dit systeem niet kunt vertrouwen?! Wie gaat er nou uit wantrouwen van alles wat hij digitaal doet een screenshot maken?! Bullshit.


Gebruiker Wilson
36 maanden geleden
Wilson

Yellowbrick oplichters

Yellowbrick Oplichters!

Moest ik 27€ invoice betalen voor 1 uur parkeren omdat de app werkt niet optimaal, terwijl ik heb gewoon op tijd afgemeld in de app. Klantenservice reageer nooit op e-mail en bel je hun 0900 nummer krijg je ze nooit te pakken. Krijg je ook hoger telefoon rekening door 0900 nr. Oplichters..
Park mobile zijn de beste