Zinzi ervaringen

( 2 Ervaringen )

ZINZI is het bekende sieraden- & horlogemerk uit Nederland en heeft al jaren BN-ers Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo als merk-ambassadrices. ZINZI.nl is dit jaar live gegaan en ook ZINZI.be is een week geleden gelanceerd. Online is een groot succes voor ZINZI. ZINZI was al te koop bij 400 juweliers in Nederland en Belgie, maar nu dus ook online zeer actief.

De collectie van ZINZI is trendy, betaalbaar en voor iedere vrouw wat te vinden. ZINZI.nl heeft de grootste collectie zilveren sieraden en ZINZI horloges direct uit voorraad leverbaar: meer dan 450 verschillende zilveren ringen, meer dan 250 verschillende prachtige zilveren armbanden, kettingen, oorbellen, creoolhangers of hangers en een uitgebreide collectie van meer dan 200 bedels of kettingen. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting, opvallende ‘statement’ ring of fashionable horloge, je vindt het allemaal bij ZINZI.

Voor iedere vrouw is er een geschikt Zinzi sieraad. Of je nu 15 jaar of 65 jaar bent. Want bij Zinzi gaat het om de levensstijl van de vrouw, niet om haar leeftijd. Zinzi is trots op alle vrouwen met die attitude! En ZINZI wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven van die vrouw.

Zinzi staat als Nederlands sieraden- en horlogemerk bekend om de betaalbare draagbare zilveren sieraden. Altijd kwaliteit en heel veel verkrijgbaar tussen € 19,95 en € 99,95.

Ervaringen (2)


Gebruiker Karin
28 maanden geleden
Karin

Sieraden verkleuren

Mijn sieraden verkleuren. De laag van de parel.laat los. Volgens de klantenservice van Zinzi kan dit gebeuren. Of het door douchen, parfum spuiten of slapen komt? Nee want dat doe ik er niet mee.
Ze boden een kortingscode van 10% aan. Daar heb ik voor bedankt.
Ik koop hier mijn sieraden niet meer.


Gebruiker wanda
35 maanden geleden
wanda

verkleuring

koop nooit vergulde sieraden deze verkleuren na een tijdje en zinzi doet er niks aan !!!
draag het sieraad niet dagelijks en nooit met douchen of als ik met water bezig ben, maar daar zou het aan kunnen liggen kreeg ik te horen ook nadat ik zei dat dat niet gebeurde viel het niet in de garantie !

echt waardeloze service