247autoverkopen.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

247autoverkopen is speciaal opgericht voor consumenten die het verkopen van een auto nogal een gedoe vinden.

Wij helpen de consument bij de verkoop van een auto, een betere deal realiseren dan het bestaande inruilvoorstel die zij hebben liggen en voorzien in gratis aankoop advies.

Door het aanmelden van hun auto kan de verkoper gratis gebruik maken van onze dienstverlening. Wij gaan voor hun op zoek naar een goede prijs en koppelen deze terug. Het hele onderhandelproces voor de consument vervalt daar wij met de kopers in onderhandeling gaan. Zodra er een prijs is gerealiseerd dan is deze ook gegarandeerd.

De consument mag dan aangeven of zij de auto voor het geboden bedrag willen verkopen. Is een consument van plan om een auto in te ruilen dan kunnen wij er in ruim 80% van de gevallen voor zorgen dat zij via ons een betere deal kunnen realiseren. Teveel consumenten zijn namelijk te gefocust op de inruilprijs die ze krijgen zonder te weten dat zij daar uiteindelijk zelf aan meebetalen.

Doordat wij de consument bijstaan tijdens dit proces besparen zij doorgaans honderden zo niet een paar duizend Euro tijdens de aankoop van een nieuwe auto.

Waarom u als consument voor ons kiest:
- De service is gratis- 100% veilig
- Direct geld en vrijwaring
- Betere deals dan normaal inruilen
- Uw gegevens blijven anoniem
- Gratis advies voor al uw auto gerelateerde vragen
- 247autoverkopen onderhandelt voor u
- Eenvoudige afwikkeling
- Drie dagen bedenktijd
- Landelijke dekking
- Geen mensen aan de deur, dus geen gedoe.

Ervaringen (4)


Gebruiker Thierry
45 maanden geleden
Thierry

Hele toffe mensen die daar werken!!

Snel opgelost, kreeg snel mijn geld terug.


Gebruiker Burnie
65 maanden geleden
Burnie

Top!

Michael: bedankt! Lekker “doordrammen” op een leuke manier. Bij 3e dram auto verkocht voor een redelijke prijs aan Mulder Car Companie waarvan Emile de zaken uitstekend afgehandeld heeft. Heerlijk geen gezeur, lekker no-nonsens. Kortom: Top! Nogmaals bedankt heren!!


Gebruiker Thijs
66 maanden geleden
Thijs

Vlot een goede handelsprijs

15 jaar oude gezinswagon met 185dkm aangeboden. Binnen enkele dagen een heel net handelsbod. In vergelijking met de 24/7 conculega websites bijna dubbel bod (dagwaarde <2000 euro) Prijs is uiteraard lager dan dagwaarde/consumentenverkoop of verkoopprijs garage. De handelaar moet immers ook wat verdienen. Na acceptatie auto weggebracht. Auto bleek zoals omschreven dus geen enkel gedoe over de prijs.

Tip voor iedereen: omschrijf de auto zoals hij is en maak veel foto's uit verschillende hoeken. Overdrijf een beetje qua gebruikerssporen en laat die op de foto's zien, het bod word er betrouwbaarder door.


Gebruiker Sjef van den Bersselaar
67 maanden geleden
Sjef van den Bersselaar

ervaring met 247autoverkopen.nl

Michael van 247autoverkopen.nl had binnen een uur een koper voor mijn auto gevonden.
Bij afleveren van de auto ontdekte de koper toch nog enkele beschadigingen die ik niet kende.
Er ging dus nog wat van de overeengekomen verkoopprijs af.
Al met al een prima ervaring met 247autoverkopen.nl. Vlot afgehandeld, zowel telefonisch als per mail. Chapeau!