Traveltroef ervaringen

( 1 Ervaring )

Traveltroef is hét online reisbureau van Nederland en België waar men de service van het reisbureau ervaart in combinatie met het gemak en voordeel van het internet. Door het zeer uitgebreide aanbod ligt de wereld letterlijk aan uw voeten.

Traveltroef is hét adres waar alle kortingen van alle bekende reisorganisaties zijn verzameld. De slogan zegt het al; voor een vakantie met korting gaat u naar Traveltroef.

Betrouwbaar en veilig boekenOndanks dat we allemaal met internet kunnen omgaan en websites afstruinen voor die ene geweldige vakantie, wilt men nog wel de betrouwbaarheid, service en kwaliteit van het traditionele reisbureau. Traveltroef is aangesloten bij ANVR en SGR. Beide organisaties staan garant voor betrouwbaarheid en deskundig advies.

Naast veilig boeken kunt u bij Traveltroef ook veilig betalen via ons betaalsysteem Ogone. Zeer uitgebreid aanbod met meer dan 15.000 accommodaties is het aanbod van Traveltroef zeer divers. Naast last minutes en zonvakanties is er ook een zeer uitgebreid aanbod aan stedentrips, autovakanties, wintersport vakanties en campings.

Traveltroef is onderdeel van de De Gorcums Reisburo Groep en is een gerenommeerd en 100% zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is één van de grotere zelfstandige reisbureau-bedrijven van Nederland en heeft sinds de start in 1975 zijn sporen in de reiswereld verdiend.

Waarom boeken bij Traveltroef?
- Het grootste aanbod vakanties naar de zon, sneeuw en stad
- Onafhankelijk reisburo met ervaren en geschoolde reisspecialisten
- Alle kortingen van alle bekende reisorganisaties verzameld
- Ook een fysiek reisburo in hartje Gorinchem en makkelijk parkeren
- Geen lange wachttijden en/of extra kosten bij telefonische boekingen
- Gratis hulp en advies bij o.a. stoelreserveringen & online check-in
- Ruim 40 jaar ervaring in vakantiebemiddeling

Ervaring (1)


Gebruiker Mathilde Scheepmaker
50 maanden geleden
Mathilde Scheepmaker

Troevig vakantie

De vakantie was echt troevig, er was niks te doen en er heerste een deprimererende sfeer.